Verpleegkundige Hartbewaking afdeling Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verpleegkundige hartbewaking afdeling. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je verpleegkundige hartbewaking afdeling wordt.

 

Wat is een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling?


Een verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling is verantwoordelijk voor een aantal patiënten op de Hartbewaking afdeling. Deze patiënten hebben allemaal een afwijking aan hun en hebben hier continue intensieve bewaking voor nodig om meteen in te grijpen als het nodig is. De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling verzorgt de patiënten die op de afdeling liggen als hij/zij dienst heeft. Het verzorgen van de patiënten bestaat vaak uit het verzorgen van wonden, het aanbrengen of verwisselen van de infusen en de medicatie toedienen.
Tevens neemt de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling deel aan het Multidisciplinair Overleg ( MDO ). In dit overleg dient de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling de patiënten die hij/zij onder zich heeft te vertegenwoordigen. De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling vertelt aan de artsen en andere verpleegkundigen op de afdeling, wat de recente klachten van de patiënt zijn en ook vertelt hij/zij wat volgens hem/haar nodig is voor de verbetering van de gezondheid van de patiënt. Hiervoor is het dus belangrijk dat de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling zijn/haar patiënten tijdens de diensten goed observeert. Zo kan de verpleegkundige de juiste informatie overdragen aan de artsen of de verpleging van andere disciplines in het ziekenhuis indien nodig. De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling voert ook regelmatig familiegesprekken waarin hij/zij de familie van de patiënt uit moet leggen hoe het met de gezondheid van de patiënt gaat. Tevens rapporteert de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling alles wat belangrijk is om te weten over de patiënten voor zijn/haar collega’s. 

Wil je werken als Verpleegkundige Hartbewaking afdeling?

Werk je al als Verpleegkundige Hartbewaking afdeling en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Verpleegkundige Hartbewaking afdeling worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Verpleegkundige Hartbewaking afdeling, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Verpleegkundige Hartbewaking afdeling in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Patiënten
  • Artsen en verpleegkundigen van de Hartbewaking afdeling
  • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €3000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Wat verdient een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling?

 

 

De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling begint vaak met het minimum salaris omdat de salarissen in de zorg niet heel erg hoog zijn. Hoe ouder de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling wordt, hoe meer hij/zij zal verdienen en hoe langer hij/zij werkt , hoe meer er verdiend kan worden. Het gaat ook in dit vak om ervaring als verpleegkundige wat zich zal vertalen naar de hoogte van het salaris. Als de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling besluit om intern een opleiding in het ziekenhuis te volgen en zich te specialiseren in Maag-Darm-Lever, zal hij/zij een sprong maken in het salaris omdat er dan ook taken van de arts overgenomen kunnen worden door de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling.  Dan kan het zeker zo zijn dat de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling na jaren van ervaring en een specialisatie veel meer zal gaan verdienen. 

Salarisschaal Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Er zijn geen vacatures Verpleegkundige Hartbewaking afdeling aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling in werkt.

Meer weten over de sector waar een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling in werkt

Bekijk werken in Gezondheidszorg & Farmacie

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Wat is de toekomst van Verpleegkundige Hartbewaking afdeling?

 

Het is in de zorg vrij makkelijk om een baan te vinden. Als verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling kun je vaak meteen in een ziekenhuis terecht. Als de verpleegkundige hogerop wil komen, kan hij/zij een interne opleiding in het ziekenhuis volgen en zich specialiseren in Maag-Darm-Lever.  Als afgestudeerd verpleegkundige heb je je nog niet hoeven specialiseren. Dit kan op de afdeling zelf als er al wordt gewerkt. De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling zou er dus voor kunnen kiezen om deel te nemen aan de selectie voor een interne opleiding waarin hij/zij specifieke kennis op doet voor de Hartbewaking afdeling. Als de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling deze opleiding heeft afgerond, mag hij/zij meer dan daarvoor. Zo zal de verpleegkundige in kwestie bepaalde artsengesprekken over mogen nemen en kleine ingrepen mogen verrichten indien nodig. 

Baankans Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Verpleegkundige Hartbewaking afdeling worden: Opleidingen tot Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Wil je verpleegkundige hartbewaking afdeling worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling? 

 

Om verpleegkundige op de Hartbewaking te worden moet je HBOV ( hbo verpleegkunde ) afronden of een opleiding MBO verpleegkunde. Het verschil tussen beide opleidingen is dat de student bij de HBO variant dieper op de stof in gaat dan bij de MBO opleiding. Daardoor weet de HBO verpleegkunde student ook meer van gezondheid of de ziekte van de patiënt dan de MBO verpleegkunde student. Echter, beide studenten krijgen in het uitoefenen van het vak dezelfde taken in het ziekenhuis.
Een aantal jaar geleden was het een vereiste dat de student voor HBOV het profiel Natuur en Gezondheid had afgerond op de middelbare school. Inmiddels echter, is het afronden van het vak biologie voldoende. Voor de MBO opleiding is het afronden van het VMBO met biologie voldoende om toegelaten te worden tot de opleiding. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Er zijn geen opleidingen Verpleegkundige Hartbewaking afdeling aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie


Netwerk Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Met wie werkt een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling samen? 

 

Ten eerste heeft de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling contact met alles patiënten die onder hem/haar vallen. Met deze patiënten heeft de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling meerdere malen per dag contact over zijn/haar gezondheid. Daarbij heeft de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling contact met artsen en verpleegkundigen op de Hartbewaking afdeling. Het is in dit beroep van het grootste belang dat er goed overleg gepleegd wordt tussen de verpleging en de artsen op de afdeling dus de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling zal veel in gesprek zijn met hen over de zorg van de patiënten. Tot slot is het ook belangrijk dat er contact is tussen de verschillende disciplines in een ziekenhuis. Soms kan een patiënt eerst op de Hartbewaking afdeling liggen maar blijkt bij nader onderzoek dat de patiënt beter naar een andere afdeling verplaatst kan worden. Deze afdeling moet dan dus volledig op de hoogte zijn van de patiënt in kwestie. Het kan gebeuren dat de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling door haar netwerk binnen een ziekenhuis makkelijk naar een andere afdeling verplaatst kan worden als hij/zij dit zou willen. Omdat er zoveel contact is met collega’s en meerderen, kennen andere afdelingen en artsen de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling al en dit zou voordelig kunnen zijn als de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling overgeplaatst wil worden of hogerop wil komen.


  • Patiënten
  • Artsen en verpleegkundigen van de Hartbewaking afdeling
  • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines
Verpleegkundige Hartbewaking afdeling


Organisaties waar een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling meestal werkt.

Waar werkt een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling?

 

De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling zal vooral werkzaam zijn in ziekenhuizen en dus niet voor commerciële instellingen. Een klein percentage zou werkzaam kunnen zijn in een privé kliniek die wel een meer profit-insteek hebben. Dit is dus wel degelijk mogelijk.

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Waar kun je het beste werken als Verpleegkundige Hartbewaking afdeling? Hieronder vind je de best door de Verpleegkundige Hartbewaking afdeling beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Verpleegkundige Hartbewaking afdeling.

Competenties, Skills en Vaardigheden Verpleegkundige Hartbewaking afdeling:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling.

Welke competenties heeft een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling nodig?

Een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Verpleegkundige Hartbewaking afdeling passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling nodig? 

 

 

De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling moet een echte gever zijn. Het gaat in dit vak om het verzorgen van patiënten en hierin is het belangrijk dat de zorg voorop staat. Daarbij moet het in de persoonlijkheid van de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling zitten om het de patiënten zo makkelijk mogelijk te maken en ze gerust te stellen als dit nodig is. De verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling moet over een bepaalde empathie beschikken om aan te voelen waar de patiënt behoefte aan heeft. Daarbij is het belangrijk dat de verpleegkundige op de Hartbewaking afdeling goed kan waarnemen. Dit is belangrijk om te weten of er iets moet worden veranderd in de zorg van de patiënt. 

Bekijk de persoonstypen voor Verpleegkundige Hartbewaking afdeling


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Verpleegkundige Hartbewaking afdeling dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Verpleegkundige Hartbewaking afdeling belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Verpleegkundige Hartbewaking afdeling. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Verpleegkundige Hartbewaking afdeling iets voor je?

Zou je graag Verpleegkundige Hartbewaking afdeling willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Verpleegkundige Hartbewaking afdeling bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Verpleegkundige Hartbewaking afdeling

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar