Opleidingen Verpleegkundige in het Ziekenhuis

Zou je graag Verpleegkundige in het Ziekenhuis willen worden? Of ben je al Verpleegkundige in het Ziekenhuis en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verpleegkundige in het Ziekenhuis, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om een Verpleegkundige in het Ziekenhuis te worden moet je minimaal de MBO opleiding Verpleegkundige hebben afgerond. Dit is een niveau-4 opleiding die vier jaar duurt. Daarnaast zou je de HBO opleiding Verpleegkunde kunnen volgen. Ook deze duurt vier jaar.

Na je opleiding kun je in verschillende sectoren van de verpleegkunde terecht, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie, verpleeghuizen, de GGD, de kraamzorg en de gehandicaptenzorg. Je zou je ook nog verder kunnen specialiseren in bijvoorbeeld kraamverpleegkunde, kinderverpleegkunde, intensive care verpleegkunde, enz.

Daarnaast zijn er ook nog verschillende cursussen en bijscholingen waarmee je je vaardigheden kunt verbeteren.

De 1 beste opleidingen voor een Verpleegkundige in het Ziekenhuis:

Beter werven in de zorg

Werving & Selectie | Open inschrijving |€ 495.00 |Niveau: HBO | Max. deelnemers: 50

Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Van ouderenzorg tot thuiszorg en van ziekenhuis tot GGZ. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn jouw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden, twee sprekers en twee inspirerende gastsprekers! Beter werven op korte en (middel)lange termijn Zorgorganisaties voelen dagelijks de krappe …