Verpleegkundige Neurologie afdeling Worden Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Wat doet een Verpleegkundige Neurologie afdeling? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verpleegkundige neurologie afdeling. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je verpleegkundige neurologie afdeling wordt.Wat is een Verpleegkundige Neurologie afdeling?

 

Een verpleegkundige op de Neurologie afdeling is verantwoordelijk voor een aantal patiënten op de Neurologie afdeling. Deze patiënten hebben allemaal iets dat er niet goed is in hun hersenen en komen daarom op deze afdeling terecht. De verpleegkundige op de Neurologie afdeling verzorgt de patiënten die op de afdeling liggen als hij/zij dienst heeft. Het verzorgen van de patiënten bestaat vaak uit het verzorgen van wonden, het aanbrengen of verwisselen van de infusen en de medicatie toedienen.
Tevens neemt de verpleegkundige op de Neurologie afdeling deel aan het Multidisciplinair Overleg ( MDO ). In dit overleg dient de verpleegkundige op de Neurologie afdeling de patiënten die hij/zij onder zich heeft te vertegenwoordigen. De verpleegkundige op de Neurologie afdeling vertelt aan de artsen en andere verpleegkundigen op de afdeling, wat de recente klachten van de patiënt zijn en ook vertelt hij/zij wat volgens hem/haar nodig is voor de verbetering van de gezondheid van de patiënt. Hiervoor is het dus belangrijk dat de verpleegkundige op de Neurologie afdeling zijn/haar patiënten tijdens de diensten goed observeert. Zo kan de verpleegkundige de juiste informatie overdragen aan de artsen of de verpleging van andere disciplines in het ziekenhuis indien nodig. De verpleegkundige op de Neurologie afdeling voert ook regelmatig familiegesprekken waarin hij/zij de familie van de patiënt uit moet leggen hoe het met de gezondheid van de patiënt gaat. Tevens rapporteert de verpleegkundige op de Neurologie afdeling alles wat belangrijk is om te weten over de patiënten voor zijn/haar collega’s. 

Past het beroep Verpleegkundige Neurologie afdeling bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Verpleegkundige Neurologie afdeling

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Zuster Neurologie afdeling, Verpleger Neurologie afdeling, Neurologieverpleegkundige


Vacatures Verpleegkundige Neurologie afdeling

Op zoek naar een nieuwe baan als Verpleegkundige Neurologie afdeling? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Verpleegkundige Neurologie afdeling. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Verpleegkundige Neurologie afdeling vacatures

Vacature Neurologieverpleegkundige Brain Care Unit
TMI
Voor een ziekenhuis in de regio Noord-Holland (omgeving Amsterdam, Zaandam, Purmerend) zijn wij op zoek naar een neurologieverpleegkundige die per direct kan bijspringen op de Brain Care Unit (BCU). Het …
Vacature Neurologieverpleegkundige Brain Care Unit
TMI Interim
Voor een ziekenhuis in de regio Noord-Holland (omgeving Amsterdam, Zaandam, Purmerend) zijn wij op zoek naar een neurologieverpleegkundige die per direct kan bijspringen op de Brain Care Unit (BCU). Het …

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Verpleegkundige Neurologie afdeling

Wat verdient een Verpleegkundige Neurologie afdeling?

Het startsalaris van een Verpleegkundige in het Ziekenhuis is €2319 bruto per maand en kan oplopen tot €4227 bruto per maand voor een gespecialiseerde HBO verpleegkundige. Het salaris is hierbij afhankelijk van de instelling waar je werkt, de opleiding die je gedaan hebt, je werkervaring en CAO schalen.

Salarisschalen Verpleegkundige Ziekenhuis

Binnen de ziekenhuizen valt de functie Verpleegkundige binnen 3 verschillende functie waarderingsgroepen (FWG). Deze niveau’s hangen samen met de functiezwaarte. Een beginnend ziekenhuisverpleegkundige valt in functiegroep (fwg) 45, een ervaren HBO verpleegkundig specialist, bijvoorbeeld IC-verpleegkundige valt in functiegroep 55.

Salaristabel Verpleegkundige 2021 

Niveau Startsalaris Maximaal
FWG 45 € 2319,- € 3322,-
FWG 50 € 2526,- € 3774,-
FWG 55 € 2882,- € 4227,-

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden Verpleegkundige:

 • 8% vakantietoeslag
 • Eindejaarsuitkering
 • Onregelmatigheidstoeslag

Salarisschaal Verpleegkundige Neurologie afdeling

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Verpleegkundige Neurologie afdeling

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Verpleegkundige Neurologie afdeling


Verpleegkundige Neurologie afdeling worden: Opleidingen tot Verpleegkundige Neurologie afdeling

Wil je Verpleegkundige Neurologie afdeling worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Verpleegkundige Neurologie afdeling.

Hoe word je een Verpleegkundige Neurologie afdeling? 

 

Om verpleegkundige op de Neurologie te worden moet je HBOV ( hbo verpleegkunde ) afronden of een opleiding MBO verpleegkunde. Het verschil tussen beide opleidingen is dat de student bij de HBO variant dieper op de stof in gaat dan bij de MBO opleiding. Daardoor weet de HBO verpleegkunde student ook meer van gezondheid of de ziekte van de patiënt dan de MBO verpleegkunde student. Echter, beide studenten krijgen in het uitoefenen van het vak dezelfde taken in het ziekenhuis.
Een aantal jaar geleden was het een vereiste dat de student voor HBOV het profiel Natuur en Gezondheid had afgerond op de middelbare school. Inmiddels echter, is het afronden van het vak biologie voldoende. Voor de MBO opleiding is het afronden van het VMBO met biologie voldoende om toegelaten te worden tot de opleiding. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Verpleegkundige Neurologie afdeling

Er zijn geen opleidingen Verpleegkundige Neurologie afdeling aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Verpleegkundige Neurologie afdeling in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie


Verpleegkundige Neurologie afdeling worden: Omscholen tot Verpleegkundige Neurologie afdeling

Als je je wilt omscholen tot Verpleegkundige Neurologie afdeling is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Verpleegkundige Neurologie afdeling zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Verpleegkundige Neurologie afdeling dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Verpleegkundige Neurologie afdeling

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Verpleegkundige Neurologie afdeling

Als je Verpleegkundige Neurologie afdeling wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Verpleegkundige Neurologie afdeling zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Verpleegkundige Neurologie afdeling

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Verpleegkundige Neurologie afdeling?


Competenties en Vaardigheden Verpleegkundige Neurologie afdeling:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Verpleegkundige Neurologie afdeling.

Welke competenties heeft een Verpleegkundige Neurologie afdeling nodig?

Een Verpleegkundige Neurologie afdeling heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Discipline
Discipline

Steekwoorden: aanpassingsvermogen, flexibiliteit, overtuigen, luisteren

Omschrijving

De regels en procedures die gelden bij een bedrijf volgen deze mensen zonder moeite. Gedisciplineerde mensen houden zich aan de regels die er gelden, deze regels kunnen ze zelf opgesteld hebben of ze kunnen opgelegd zijn door anderen. Bij veranderingen volgen deze mensen ze over het algemeen op, maar deze mensen kunnen ook ontevredenheden aankaarten.

Sterke punten
De regels volgen, vergt wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Meestal zijn gedisciplineerde mensen structureel, ze weten de regels en procedures en kunnen hierdoor dan ook goed gestructureerd werken. Mensen met een ijzersterke discipline zijn meestal goede overtuigers, als zij het ergens niet mee eens zijn, kunnen ze dit op een goede overtuigende manier duidelijk maken. Maar daarnaast zijn deze mensen vaak ook goede luisteraars, zij luisteren naar de regels en passen zich hierop aan.  

Zwakke punten
Mensen die overgediscplineerd zijn kunnen soms stug zijn, ze zijn de flexibiliteit kwijt en houden zich vast aan de regels. Mensen die hard meewerken aan de procedures binnen een bedrijf, kunnen daarin ook doorslaan. Te veel discipline en perfectionisme kan vermoeiend zijn en leiden tot een burn-out.

Organiseren
Organiseren

Steekwoorden: netwerken, communicatief vaardig, plannen, informatie beheren, gestructureerd 

Omschrijving

Mensen die goed kunnen organiseren, bereiden een evenement, presentatie, personeelsuitje of een andere gebeurtenis nauwkeurig voor. Zo regelen zij de dag en tijd, maar ook de spullen die nodig zijn, de mensen die nodig zijn enzovoort.

Goede punten
Personen die goed kunnen organiseren, kunnen goed plannen en efficiënt en gestructureerd werken. Ook stellen ze prioriteiten en weten ze via welke kanalen ze wat kunnen regelen. Ze zijn vaak ook goed in communiceren en netwerken.

Zwakke punten
Mensen die dingen regelen, kunnen soms niet goed samenwerken. Zij hebben al precies in hun hoofd wat er moet gebeuren en vinden dan soms vervelend als een ander zich ermee komt bemoeien. Ook vergt het organiseren van dingen vaak veel energie en dit kan uiteindelijk leiden tot een burn-out.

Samenwerken
Samenwerken

Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit

Omschrijving

Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.

Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.

Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.

Sociabiliteit
Sociabiliteit

Steekwoorden: sociaal, netwerken, luisteren, spontaan, inzicht in omgeving

Omschrijving

Deze personen bewegen zich gemakkelijk in groepen mensen. Ze zijn dan ook vaak in het gezelschap van veel mensen en stappen gemakkelijk op ombekende mensen af. Deze mensen hebben over het algemeen een groot netwerk, dat ze inzetten voor verschillende doeleinden. Vaak zijn deze mensen lid van een vereniging of commissie.

Sterke punten
Een competentie die in verband staat met sociabiliteit is de competentie netwerken. Deze mensen hebben vaak een groot netwerk en vergroten dit netwerk met gemak. Daarnaast zijn deze mensen vaak spontaan, ze spreken onbekenden gemakkelijk aan en luisteren met gemeende interesse naar deze mensen.

Zwakke punten
Een zwak punt van deze mensen kan zijn dat ze zich teveel bemoeien met anderen. Zij willen zo graag in contact komen met anderen dat ze zich opdringen.

Vaardigheden Verpleegkundige Neurologie afdeling

 • Methodisch werken
 • Vasthoudendheid
 • Zelfmanagement
 • Plannen
 • Prioriteiten stellen
 • Analytisch vermogen
 • Initiatief
 • Voorspellen
 • Sensitiviteit
 • Bemiddelen
 • Gezamenlijk resultaat
 • Luisteren
 • Effectief communiceren
 • Openheid

Persoonlijkheid en Eigenschappen Verpleegkundige Neurologie afdeling

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Verpleegkundige Neurologie afdeling passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Verpleegkundige Neurologie afdeling nodig? 

 

De verpleegkundige op de Neurologie afdeling moet een echte gever zijn. Het gaat in dit vak om het verzorgen van patiënten en hierin is het belangrijk dat de zorg voorop staat. Daarbij moet het in de persoonlijkheid van de verpleegkundige op de Neurologie afdeling zitten om het de patiënten zo makkelijk mogelijk te maken en ze gerust te stellen als dit nodig is. De verpleegkundige op de Neurologie afdeling moet over een bepaalde empathie beschikken om aan te voelen waar de patiënt behoefte aan heeft. Daarbij is het belangrijk dat de verpleegkundige op de Neurologie afdeling goed kan waarnemen. Dit is belangrijk om te weten of er iets moet worden veranderd in de zorg van de patiënt. 

Bekijk de persoonstypen voor Verpleegkundige Neurologie afdeling


Eigenschappen Verpleegkundige Neurologie afdeling

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Verpleegkundige Neurologie afdeling

Wat zijn de baankansen voor een Verpleegkundige Neurologie afdeling?

 

Het is in de zorg vrij makkelijk om een baan te vinden. Als verpleegkundige op de Neurologie afdeling kun je vaak meteen in een ziekenhuis terecht. Als de verpleegkundige hogerop wil komen, kan hij/zij een interne opleiding in het ziekenhuis volgen en zich specialiseren in Neurologie.  Als afgestudeerd verpleegkundige heb je je nog niet hoeven specialiseren. Dit kan op de afdeling zelf als er al wordt gewerkt. De verpleegkundige op de Neurologie afdeling zou er dus voor kunnen kiezen om deel te nemen aan de selectie voor een interne opleiding waarin hij/zij specifieke kennis op doet voor de Neurologie afdeling. Als de verpleegkundige op de Neurologie afdeling deze opleiding heeft afgerond, mag hij/zij meer dan daarvoor. Zo zal de verpleegkundige in kwestie bepaalde artsengesprekken over mogen nemen en kleine ingrepen mogen verrichten indien nodig.
 

De actuele kans op werk voor een Verpleegkundige Neurologie afdeling

Het beroep Verpleegkundige Neurologie afdeling is onderdeel van de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis). De kans op werk voor de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis) is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

2

Baankans Verpleegkundige Neurologie afdeling

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Verpleegkundige Neurologie afdeling

Je kunt als Verpleegkundige Neurologie afdeling een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Verpleegkundige Neurologie afdeling is onderdeel van de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis). Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Verpleegkundige Neurologie afdeling

Doorgroei beroepen voor een Verpleegkundige Neurologie afdeling

Research verpleegkundige Geriatrisch verpleegkundige verpleegkundige dementerenden Revalidatieverpleegkundige Maritiem verpleegkundige scheepsverpleegkundige Praktijkondersteuner huisarts somatiek (poh-s) Praktijkondersteuner huisarts GGZ (poh-ggz) Verpleegkundige aids-consulent hiv-/aidsverpleegkundige
aidsconsulent hiv-consulent Arboverpleegkundige bedrijfsverpleegkundige adviserend verpleegkundige zorgverzekeraar Jeugdgezondheidszorg verpleegkundige Sociaal verpleegkundige Hoofdverpleegkundige psychiatrie Teamleider ambulancezorg Teamleider verpleging ouderenzorg hoofdleider verpleeghuis afdelingshoofd verpleeghuis operationeel manager verpleging ouderenzorg Teamleider geestelijke gezondheidszorg afdelingshoofd psychiatrische inrichting Teamleider verpleegkundige afdeling ziekenhuis Teamleider verzorging ouderenzorg hoofdleider bejaardenhulpdienst operationeel manager verzorging ouderenzorg afdelingshoofd bejaardenhuis Hoofd wijkzorg Hoofdverpleegkundige algemeen ziekenhuis hoofdverpleger ziekenhuis avondhoofdverpleegkundige ziekenhuis afdelingshoofd ziekenhuis hoofdverpleegkundige hoofd verpleegafdeling ziekenhuis nachthoofd verpleegkundige dienst ziekenhuis Hoofdverpleegkundige verstandelijk gehandicaptenzorg Verpleegkundig specialist nurse practitioner oogheelkunde nurse practitioner orthopedische chirurgie nurse practitioner plastische chirurgie nurse practitioner urologie nurse practitioner allergologie nurse practitioner cardiologie nurse practitioner dermatologie nurse practitioner gastro-enterologie nurse practitioner geriatrie nurse practitioner interne geneeskunde nurse practitioner kindergeneeskunde nurse practitioner longgeneeskunde nurse practitioner psychiatrie nurse practitioner reumatologie nurse practitioner revalidatiegeneeskunde nurse practitioner oncologische chirurgie nurse practitioner cardiopulmonale chirurgie nurse practitioner chirurgie nurse practitioner gyneacologie nurse practitioner keel neus en oorkunde nurse practitioner neurochirurgie verpleegkundig specialist acute zorg verpleegkundig specialist preventieve zorg verpleegkundig specialist intensieve zorg verpleegkundig specialist chronische zorg verpleegkundig specialist geestelijke gezondheidszorg Verpleegkundige verstandelijk gehandicapten verpleegkundige z broeder z leerling-broeder z leerling-zuster z zuster z leerling-verpleegkundige z verpleegster z Verpleegkundig specialist GGZ assistent in opleiding (aio) verpleegkundig specialist ggz promovendus verpleegkundig specialist ggz Verpleegkundige psychiatrie verpleegkundige b broeder b leerling-broeder b verpleegster b leerling-verpleegkundige b leerling-zuster b zuster b Consultatief psychiatrisch verpleegkundige consultatief psychiatrisch verpleegkundige ggz Psychiatrisch intensieve thuiszorg (PIT) verpleegkundige psychiatrische thuiszorgpleegkundige (ptv) Sociaal-psychiatrisch verpleegkundige GG- en GD-verpleegkundige Districtsverpleegkundige districtsverpleegkundige sociaal-medische zorg districtsverpleegkundige jeugdgezondheidszorg Wijkverpleegkundige wijkverpleegkundige thuiszorg met aandachtsgebieden wijkverpleegkundige jeugdgezondheidszorg/ouder- en kindzorg
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Verpleegkundige Neurologie afdeling werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Verpleegkundige Neurologie afdeling meestal werkt.

Waar werkt een Verpleegkundige Neurologie afdeling?

 

De verpleegkundige op de Neurologie afdeling zal vooral werkzaam zijn in ziekenhuizen en dus niet voor commerciële instellingen. Een klein percentage zou werkzaam kunnen zijn in een privé kliniek die wel een meer profit-insteek hebben. Dit is dus wel degelijk mogelijk.

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Netwerk Verpleegkundige Neurologie afdeling

Met wie werkt een Verpleegkundige Neurologie afdeling samen? 

 

Ten eerste heeft de verpleegkundige op de Neurologie afdeling contact met alles patiënten die onder hem/haar vallen. Met deze patiënten heeft de verpleegkundige op de Neurologie afdeling meerdere malen per dag contact over zijn/haar gezondheid. Daarbij heeft de verpleegkundige op de Neurologie afdeling contact met artsen en verpleegkundigen op de Neurologie afdeling. Het is in dit beroep van het grootste belang dat er goed overleg gepleegd wordt tussen de verpleging en de artsen op de afdeling dus de verpleegkundige op de Neurologie afdeling zal veel in gesprek zijn met hen over de zorg van de patiënten. Tot slot is het ook belangrijk dat er contact is tussen de verschillende disciplines in een ziekenhuis. Soms kan een patiënt eerst op de Neurologie afdeling liggen maar blijkt bij nader onderzoek dat de patiënt beter naar een andere afdeling verplaatst kan worden. Deze afdeling moet dan dus volledig op de hoogte zijn van de patiënt in kwestie. Het kan gebeuren dat de verpleegkundige op de Neurologie afdeling door haar netwerk binnen een ziekenhuis makkelijk naar een andere afdeling verplaatst kan worden als hij/zij dit zou willen. Omdat er zoveel contact is met collega’s en meerderen, kennen andere afdelingen en artsen de verpleegkundige op de Neurologie afdeling al en dit zou voordelig kunnen zijn als de verpleegkundige op de Neurologie afdeling overgeplaatst wil worden of hogerop wil komen.


 • Patiënten
 • Artsen en verpleegkundigen van de Neurologie afdeling
 • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines
Verpleegkundige Neurologie afdeling

Interview met een Verpleegkundige Neurologie afdeling

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Alles over het beroep Verpleegkundige Neurologie afdeling in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Patiënten
 • Artsen en verpleegkundigen van de Neurologie afdeling
 • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2319 tot €4227

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

2Ga direct naar