Opleidingen of training Verwarmingsmonteur Rotterdam

Zoek je een opleiding Verwarmingsmonteur in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Verwarmingsmonteur die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Verwarmingsmonteur Rotterdam

Zou je graag Verwarmingsmonteur willen worden? Of ben je al Verwarmingsmonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verwarmingsmonteur in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Verwarmingsmonteur in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Verwarmingsmonteur in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Verwarmingsmonteur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Verwarmingsmonteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Verwarmingsmonteur

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Hoe word je een Verwarmingsmonteur? 

Om aan de slag te kunnen als Verwarmingsmonteur wordt eerst vaak de MBO opleiding tot Assistent Verwarmingsmonteur (niveau 2) gevolgd. Na deze opleiding kan de MBO opleiding tot Verwarmingsmonteur (niveau 3) gevolgd worden. Deze opleiding duurt twee jaar en hierbij ga je één dag in de week naar school en vier dagen in de week aan het werk.


Filter