Opleidingen Vestigingsassistent

Zou je graag Vestigingsassistent willen worden? Of ben je al Vestigingsassistent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Vestigingsassistent, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De precieze functie van een Vestigingsassistent verschilt per bedrijf. Soms neemt de Vestigingsassistent voornamelijk administratieve werkzaamheden voor zijn rekening, maar vaak heeft de Vestigingsassistent veel meer taken. De opleidingseisen verschillen daarom per bedrijf. Zo kan gevraagd worden naar iemand met een MBO-diploma en –denkniveau en ervaring met administratieve taken, maar er ook gevraagd worden naar iemand met een HBO-diploma van een economische studie, zoals Bedrijfseconomie, Commerciële Economie of Management, Economie en Recht. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Vestigingsassistent

Er zijn geen opleidingen Vestigingsassistent aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Vestigingsassistent in werkt

Bekijk alle opleidingen Algemeen