Opleidingen Vliegtuigmonteur

Zou je graag Vliegtuigmonteur willen worden? Of ben je al Vliegtuigmonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Vliegtuigmonteur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Vliegtuigmonteur

Er zijn geen opleidingen Vliegtuigmonteur aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Vliegtuigmonteur in werkt

Bekijk alle opleidingen Luchtvaart & Zeevaart

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Vliegtuigmonteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Vliegtuigmonteur


Hoe word je een Vliegtuigmonteur? 

Om Vliegtuigmonteur te worden, moet een MBO-opleiding Vliegtuigmonteur op niveau twee gevolgd worden. Voorbeelden van vakken die aan bod komen zijn Constructies en Voortstuwing, Vliegtuigsystemen, Montage Elektrisch en Montage Mechanisch.

Bij deze opleiding krijgt de leerling één dag per week theorieles op school en is hij vier dagen werkzaam bij een leerbedrijf.


Filter