Opleidingen of training Voetballer Zwolle

Zoek je een opleiding Voetballer in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Voetballer die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Voetballer Zwolle

Zou je graag Voetballer willen worden? Of ben je al Voetballer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Voetballer in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Voetballer in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Voetballer in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Voetballer

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Voetballer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Voetballer

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Zelfontwikkeling
Zelfontwikkeling

Hoe word je een Voetballer? 

Als Profvoetballer heb je de vrijheid om je na de middelbare school volledig op het voetbal te richten. In die zin is de jeugdopleiding van een of meerdere clubs doorlopen jouw opleiding, alleen is deze niet door de overheid geaccrediteerd als een MBO, HBO of WO opleiding. Toch is het zo dat veel Voetballers, zeker degene die in de onderste regionen van de eredivisie, de gehele eerste divisie en topklasse voetballen ook een reguliere opleiding naast het voetbal willen doen  om de doodeenvoudige reden dat ze na het voetbal nog niet 'binnen zijn'.

Tegenwoordig wordt het voor jongeren steeds makkelijker om een voetballoopbaan te combineren met school/een opleiding. Zo bestaat er bijv. de Johan Cruyff Academy die speciaal voor topsporters in het leven is geroepen.


Filter