Vuilsorteerder wasserij Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Vuilsorteerder wasserij? Lees de functieomschrijving.

De vuilsorteerder wasserij sorteert was en is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in de wasserij of wasserette.

De vuilsorteerder wasserij is werkzaam in een wasserij of wasserette of binnen een instelling waar kleding en beddengoed gewassen moet worden (bijvoorbeeld in een bejaardentehuis, zorginstelling en/of ziekenhuis). De vuilsorteerder wasserij is verantwoordelijk voor het sorteren van het wasgoed zodat de was naar de wasstraat en de wasmachines goed verloopt. Daarnaast kan de vuilsorteerder wasserij ook verantwoordelijk zijn voor het laden, lossen en bedienen van de containerwasinstallatie/wasinstallatie/wasmachines en containerreiniger/drogers maar of deze werkzaamheden de taak zijn van de vuilsorteerder wasserij is afhankelijk van de wasserette/wasserij waar hij werkzaam is.

De vuilsorteerder wasserij is een verantwoordelijke, flexibele en harde werker. Hij vindt het niet erg om met vuil was om te gaan en vindt het niet erg als er verschillende vlekken in de kleding of beddengoed zitten. Hij is een aanpakker en vindt het niet erg om hard te moeten werken. Daarnaast moet de vuilsorteerder wasserij het over het algemeen ook niet erg vinden om vroeg op te staan en vroeg te gaan werken en om de hele dag te staan.

Het beroep van vuilsorteerder wasserij is een ideale baan voor studenten of mensen die iets bij willen verdienen omdat er geen opleiding voor benodigd is.

Wil je werken als Vuilsorteerder wasserij?

Werk je al als Vuilsorteerder wasserij en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Vuilsorteerder wasserij worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Vuilsorteerder wasserij, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Vuilsorteerder wasserij in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Collega's
  • Medewerkers wasserette
  • Leidinggevende

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Vuilsorteerder wasserij

Wat verdient een Vuilsorteerder wasserij?

De vuilsorteerder wasserij verdient over het algemeen het minimumloon en kan over het algemeen gemiddeld maximaal €1500,- bruto per maand verdienen.

Salarisschaal Vuilsorteerder wasserij

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Vuilsorteerder wasserij

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Vuilsorteerder wasserij

Hoe goed is de toekomst voor de Vuilsorteerder wasserij? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de vuilsorteerder wasserij is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de vuilsorteerder wasserij doorgroeien binnen het bedrijf door meerdere taken op zich te nemen en te gaan werken als medewerker wasserette.

Baankans Vuilsorteerder wasserij

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Vuilsorteerder wasserij worden: Opleidingen tot Vuilsorteerder wasserij

Hoe word je een Vuilsorteerder wasserij? 

Voor het beroep van vuilsorteerder wasserij is geen opleiding benodigd. Daarom is het de ideale baan voor studenten of mensen die op zoek zijn naar een extra bijverdienste.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Vuilsorteerder wasserij

Meer opleidingen Vuilsorteerder wasserij

Weet je nog niet of je Vuilsorteerder wasserij wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Vuilsorteerder wasserij of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Vuilsorteerder wasserij

Met wie werkt een Vuilsorteerder wasserij samen? 

Het netwerk van de vuilsorteerder wasserij bestaat uit zijn collega's, de medewerkers wasserette en zijn leidinggevende.


  • Collega's
  • Medewerkers wasserette
  • Leidinggevende
Vuilsorteerder wasserij


Organisaties waar een Vuilsorteerder wasserij werkzaam is

Waar werkt een Vuilsorteerder wasserij meestal? 

De vuilsorteerder wasserij is werkzaam in een wasserette, wasserij of binnen een instelling waar kleding en beddengoed gewassen moet worden.

 

Meer weten over werken in de Facilitair?

Bekijk werken in Facilitair

Best beoordeelde werkgevers Vuilsorteerder wasserij

Waar kun je het beste werken als Vuilsorteerder wasserij? Hieronder vindt je de best door de Vuilsorteerder wasserij beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Vuilsorteerder wasserij.

Competenties, Skills en Vaardigheden Vuilsorteerder wasserij:

Welke competenties heeft een een Vuilsorteerder wasserij nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Vuilsorteerder wasserij

Wat voor persoonlijkheid heb je als Vuilsorteerder wasserij nodig? 

De vuilsorteerder wasserij is een succesvolle werker. Hij is een aanpakker, flexibele en harde werker en vindt het niet erg om vroeg op te moeten staan. Daarnaast is hij een waarnemer. Hij houdt goed in de gaten welk werk moet gebeuren en wat er moet worden gedaan zodat hij zo snel en accuraat mogelijk kan werken.

Bekijk de persoonstypen voor Vuilsorteerder wasserij


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Vuilsorteerder wasserij

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Vuilsorteerder wasserij

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Vuilsorteerder wasserij

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Vuilsorteerder wasserij

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Vuilsorteerder wasserij dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Vuilsorteerder wasserij belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Vuilsorteerder wasserij. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Vuilsorteerder wasserij iets voor je?

Zou je graag Vuilsorteerder wasserij willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Vuilsorteerder wasserij bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Vuilsorteerder wasserij

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar