Weddingplanner: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Weddingplanner: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Weddingplanner. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Weddingplanner nodig heeft.Wat doet een Weddingplanner? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Weddingplanner?

Een Weddingplanner is iemand die de gedeeltelijke of totale organisatie en planning van bruiloften op zich neemt.

Eerst zal de Weddingplanner samen met het bruidspaar het budget en ideeën doornemen. De Weddingplanner heeft zelf ook veel creatieve ideeën over bijvoorbeeld een thema, de locatie, de inrichting enzovoort. Zij is op de hoogte van alle trends. Soms organiseert de Weddingplanner slechts gedeeltelijk de bruiloft, bijvoorbeeld alleen het ceremoniegedeelte. Vervolgens maakt de Weddingplanner een voorstel voor de grote dag. Is het koppel akkoord, dan gaat de Weddingplanner aan de slag.

De Weddingplanner maakt een tijdsplanning, maakt afspraken met leveranciers, benadert uitbaters van feestlocaties, doet contractonderhandelingen, bewaakt het budget en maakt een draaiboek voor de bruiloft. Tijdens de bruiloft zelf zal de Weddingplanner ceremoniemeester zijn en ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt en het bruidspaar onbezorgd kan genieten van hun grote dag. 

Past het beroep Weddingplanner bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures Weddingplanner

Op zoek naar een nieuwe baan als Weddingplanner? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Weddingplanner. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Weddingplanner per ervaringsniveau

junior Weddingplanner vacatures startend Weddingplanner vacatures senior Weddingplanner vacatures beginnend Weddingplanner vacatures trainee Weddingplanner vacatures leidinggevend Weddingplanner vacatures medior Weddingplanner vacatures aankomend Weddingplanner vacatures ervaren Weddingplanner vacatures leerling Weddingplanner vacatures vacatures omscholen tot Weddingplanner vacatures opleiding tot Weddingplanner

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Weddingplanner

Wat verdient een Weddingplanner?

Hoeveel een Weddingplanner verdient, is lastig te zeggen. Een Weddingplanner in dienst van een bureau verdient een vast salaris per maand, dat start bij ongeveer € 1800 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Het kan oplopen tot zo'n € 4000 per maand wanneer de Weddingplanner succesvol is en bij een bureau met een goede reputatie werkt.

Het inkomen van een freelance Weddingplanner hangt af van het aantal opdrachten en de grootte van die opdrachten. Meestal rekenen zelfstandig Weddingplanners 10 tot 15% van de totale uitgaven per bruiloft. Veel Weddingplanners hebben ook nog een andere baan.

Secundaire arbeidsvoorwaarden van een Weddingplanner in dienst kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een auto van de zaak, een telefoon, vakantietoeslag en onregelmatigheidstoeslagen. 

Salarisschaal Weddingplanner

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Weddingplanner

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Weddingplanner


Bekijk het salaris Weddingplanner per ervaringsniveau

Salaris junior Weddingplanner Wat verdient een startend Weddingplanner? Wat is het loon senior Weddingplanner? beginnend Weddingplanner salaris Maximaal salaris trainee Weddingplanner Hoeveel verdient een leidinggevend Weddingplanner? Wat is het salaris van een medior Weddingplanner? Salaris aankomend Weddingplanner Wat verdient een ervaren Weddingplanner? Welk salaris krijgt een leerling Weddingplanner?


Weddingplanner worden: Opleidingen tot Weddingplanner

Wil je Weddingplanner worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Weddingplanner.

Hoe word je een Weddingplanner? 

Voor zover bekend bestaan er in Nederland alleen nog particuliere opleidingen tot Weddingplanner. Deze  opleidingen duren zo’n drie jaar en zijn op HBO-niveau. Ook bestaan er korte cursussen (tot enkele weken) tot Weddingplanner.

Opleidingen Weddingplanner

Weddingplanner
Laat bruidsparen onbezorgd genieten op de mooiste dag van hun leven. Ontdek hoe je iedere bruiloft omtovert tot een bijzonder event! Bij een bruiloft komt veel kijken. Denk aan de …
Weddingplanner
Weddingplanner Thuisstudie
Bruiloften organiseren? Word zelfstandig weddingplanner Vuurwerk, glitters, prins op het witte paard en niet te vergeten de altijd triviale witte duiven... Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het …
Weddingplanner Thuisstudie
Weddingplanner Thuisstudie
Hoe lanceer je een succesvolle business vanuit huis? Ons vak kan ontzettend dankbaar zijn om een van de mooiste dagen van een bruidspaar tot realiteit te brengen.   Alleen niemand …
Weddingplanner Thuisstudie
Weddingplanner E-Learning
Bruiloften organiseren? Word zelfstandig weddingplanner Vuurwerk, glitters, prins op het witte paard en niet te vergeten de altijd triviale witte duiven... Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het …
Weddingplanner E-Learning
Op maat vakprogramma professional weddingplanner
Hierin gaat alles op maat, gericht op jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Vanaf de start plannen we individuele afspraken in en je bent daarnaast ook welkom op de startdagen en …
Op maat vakprogramma professional weddingplannerWeddingplanner worden: Omscholen tot Weddingplanner

Als je je wilt omscholen tot Weddingplanner is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Weddingplanner zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Weddingplanner dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Weddingplanner

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Weddingplanner

Als je Weddingplanner wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Weddingplanner zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Weddingplanner

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Weddingplanner?


Competenties en Vaardigheden Weddingplanner:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Weddingplanner.

Welke competenties heeft een Weddingplanner nodig?

Een Weddingplanner heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Accuratesse
Accuratesse

Steekwoorden Competentie Accuratesse:

precies, netjes, oog voor detail, kritisch, perfectionisme

Omschrijving

Deze mensen leveren werk waarin geen fouten naar voren komen. Deze mensen werken gestructureerd en corrigeren meerdere malen het werk. In het werk van anderen, zien deze personen ook vaak de fouten. Deze personen hebben vaak oog voor detail en zien snel verbanden tussen zaken. Ook onder werkdruk blijven deze mensen accuraat werken.

Sterke punten
Hun oog voor detail zorgt voor foutloze documenten en goed voorbereide taken en gebeurtenissen.

Zwakke punten
Accuraat werken zorgt voor foutloos werk, maar kan ook veel tijd kosten. Dit kan voor de omgeving frustrerend zijn. Daarnaast wordt deze competentie weleens gekoppeld aan de term ‘muggenziften’.

 

Creativiteit
Creativiteit

Steekwoorden: durf, lateraal denken, initiatief, verfrissend

Omschrijving

Bij een project of opdracht is het handig om er een creatieveling bij te hebben. Deze mensen komen vaak met verfrissende ideeën input. Wanneer werkzaamheden vastlopen, kan deze creatieveling met goede oplossingen komen. Creatievelingen kunnen omspringen met veranderende omstandigheden op de werkvloer.

Sterke punten
Deze mensen zijn goed in out-of-the-box denken, zij kunnen vaste patronen of ideeën loslaten en komen met een compleet nieuw perspectief. Deze mensen hebben vaak lef en zijn initiatiefrijk. Zij komen vaak zelf met andere oplossingen.

Zwakke punten
Creatieve mensen hebben vaak veel verschillende ideeën, maar dit kunnen er ook teveel zijn. Deze mensen kunnen dan ook vaker nogal chaotisch overkomen. Hun ideeën bestaan voor het overgrote deel uit losse flodders en duidelijkheid ontbreekt dan. Deze mensen hebben vaak wel een goede sfeer of inspiratie nodig. Ontbreekt het hieraan, dan kan de creatieveling nog weleens vastlopen. Bepaalde creatievelingen kunnen erg eigenwijs zijn, zij hebben dan het idee dat hun plan het beste is.

Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien

Steekwoorden: proactief, ondernemend, toekomst, ambitieus

Omschrijving

Deze personen komen zelf met oplossingen of nieuwe ideeën. Ze zien bepaalde kansen en proberen hierop in te spelen. Met het oplossen van problemen of het maken van taken reageren deze personen proactief. Ze staan vooraan om iets te ondernemen.

Sterke punten
Proactiviteit is een eigenschap die direct wordt gekoppeld aan initiatiefnemende personen. Ze zijn ook ambitieus. Ze willen dingen verbeteren, problemen oplossen, doelen stellen en die ook bereiken. Daarnaast komen ze vaak met creatieve ideeën en kijken daarbij optimistisch naar de toekomst.

Zwakke punten
Deze personen kunnen overijverig overkomen. Ze hebben altijd ideeën en oplossingen. Deze competentie wordt dan ook weleens gekoppeld aan de term bemoeial. Een idee opperen wanneer dit niet gewenst is, kan voor veel mensen frustrerend zijn. Daarnaast kunnen iniatiefnemers betweterig overkomen, omdat zij altijd vooraan staan. Anderen krijgen dan minder kans hun ideeën op tafel te leggen.

 

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Luisteren
Luisteren

Steekwoorden: inzicht in omgeving, overtuigen, motiveren, onderhandelen

Omschrijving

Deze mensen luisteren goed naar andere mensen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en willen anderen graag helpen. Ze zijn overal van op de hoogte en hebben dus overzicht. Ook luisteren deze mensen goed naar de taken die zij krijgen toegewezen en voeren deze daarom meestal goed uit. 

Sterke punten
Goede luisteraars stellen vaak goede vragen of geven feedback op de verkregen informatie. Daarnaast kunnen zij met de verkregen informatie anderen overtuigen en eventueel onderhandelen over verschillende zaken. Een goede luisteraar houdt ook rekening met de dingen die juist niet worden gezegd, de zogenaamde non-verbale communicatie. Ook hier kan hij informatie uithalen.

Zwakke punten
Goed luisteren betekent niet dat je niets mag zeggen. Mensen die alleen maar luisteren kunnen verlegen of teruggetrokken overkomen. Sommige mensen luisteren enkel om dingen voor elkaar te krijgen, zij proberen hun voordeel te doen met de informatie die ze krijgen. Het ontbreekt hen dan aan oprechte interesse.

Omgaan met details
Omgaan met details

Steekwoorden: structureel, plannen en organiseren, resultaat, perfectionistisch

Omschrijving

Deze mensen hebben details en procedures goed in hun hoofd zitten. Deze personen letten bij opdrachten op de details, zij controleren bijvoorbeeld de spelling en houden zich bezig met de vormgeving. Daarnaast houden deze mensen zich vaak bezig met de planning en organisatie van werkzaamheden.

Sterke punten
Deze mensen zijn precies en werken structureel. Zij kijken met een kritisch oog naar opdrachten. Daarnaast beschikken deze mensen ook vaak over de competentie ‘plannen en organiseren’. Zij hebben een goed beeld in het hoofd van het resultaat en de taken die uitgevoerd moeten worden.

Zwakke punten
De kritische houding kan ervoor zorgen dat de omgeving hen ziet als ‘pietluttig’. Verder kan het zijn dat ze zo opgaan in details dat de creativiteit van deze mensen eronder lijdt. Ook kunnen ze doorslaan en hoofdzaken uit het oog verliezen.

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Sociabiliteit
Sociabiliteit

Steekwoorden: sociaal, netwerken, luisteren, spontaan, inzicht in omgeving

Omschrijving

Deze personen bewegen zich gemakkelijk in groepen mensen. Ze zijn dan ook vaak in het gezelschap van veel mensen en stappen gemakkelijk op ombekende mensen af. Deze mensen hebben over het algemeen een groot netwerk, dat ze inzetten voor verschillende doeleinden. Vaak zijn deze mensen lid van een vereniging of commissie.

Sterke punten
Een competentie die in verband staat met sociabiliteit is de competentie netwerken. Deze mensen hebben vaak een groot netwerk en vergroten dit netwerk met gemak. Daarnaast zijn deze mensen vaak spontaan, ze spreken onbekenden gemakkelijk aan en luisteren met gemeende interesse naar deze mensen.

Zwakke punten
Een zwak punt van deze mensen kan zijn dat ze zich teveel bemoeien met anderen. Zij willen zo graag in contact komen met anderen dat ze zich opdringen.

Vaardigheden Weddingplanner

 • Methodisch werken
 • Aandacht voor details
 • Luisteren
 • Effectief communiceren
 • Prioriteiten stellen
 • Voorbereiden
 • Controleren
 • Vragen stellen
 • Geduld
 • Openheid
 • Punctueel
 • Klantvriendelijkheid
 • Oplossingsgericht
 • Dienstverlenend
 • Ondernemend
 • Proactief
 • Durf
 • Out of the box denken
 • Nieuwe oplossingen bedenken
 • Doelgericht
 • Vasthoudendheid
 • Ambitie
 • Begripvol
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Weddingplanner

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Weddingplanner passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Weddingplanner nodig? 

Persoonstypen die passen bij een Weddingplanner zijn Gever en Perfectionist.

De Weddingplanner wil een zo goed mogelijk geregelde dag voor het bruidspaar. Ze luistert daarom goed naar de wensen van het bruidspaar en probeert deze wensen te vervullen. Ze is empatisch, sociaal, eerlijk en denkt mee (Gever).

Bovendien is een Weddingplanner heel nauwkeurig en veeleisend. Alles moet van top tot teen perfect geregeld zijn, zodat de bruiloft vlekkeloos verloopt (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Weddingplanner


Eigenschappen Weddingplanner

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Idealistisch
 • Gedisciplineerd
 • PunctueelArbeidsmarktperspectief Weddingplanner

Wat zijn de baankansen voor een Weddingplanner?

Tien jaar geleden had niemand ooit van een Weddingplanner gehoord. Tegenwoordig schakelen veel meer mensen de hulp in van een Weddingplanner. Wel beslissen sommige koppels door de crisis de bruiloft zelf te regelen.

Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan, kan een Weddingplanner een eigen bedrijf beginnen (als ze dat niet al had) of zich bijvoorbeeld ook toeleggen op het organiseren van andere evenementen, zoals bedrijfsfeesten. 

De actuele kans op werk voor een Weddingplanner

Het beroep Weddingplanner is onderdeel van de beroepsfamilie Organisatoren van conferenties en evenementen. De kans op werk voor de beroepsfamilie Organisatoren van conferenties en evenementen is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Weddingplanner

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Weddingplanner

Je kunt als Weddingplanner een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Weddingplanner is onderdeel van de beroepsfamilie Organisatoren van conferenties en evenementen. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Weddingplanner


Organisaties waar een Weddingplanner werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Weddingplanner meestal werkt.

Waar werkt een Weddingplanner?

Meestal werkt een Weddingplanner bij een speciaal weddingbureau, een evenementenbureau of als zelfstandige. Er wordt gestreefd naar winst, en dus is de Weddingplanner werkzaam in de profitsector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Netwerk Weddingplanner

Met wie werkt een Weddingplanner samen? 

Een Weddingplanner komt met veel mensen in aanraking. Denk aan het bruidspaar, de leveranciers van eten, drinken, bloemen, inrichtingselementen etc. en uitbaters van feestlocaties.


 • Bruidspaar
 • Leveranciers
 • Uitbaters feestlocaties
Weddingplanner

Interview met een Weddingplanner

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Weddingplanner:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Weddingplanner verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Weddingplanner?

De beroepen die verwant zijn aan Weddingplanner zijn:
Evenementenorganisator
Salaris: €2000 tot €4500
Opleiding: MBO HBO
Baankans: Gemiddeld

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Weddingplanner in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Bruidspaar
 • Leveranciers
 • Uitbaters feestlocaties

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1800 tot €4000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar