Boeken Wijkzuster

Omdat de Wijkzuster weer aan een opmars is begonnen, is er in sommige gemeenten vraag naar Wijkzusters. Omdat dit niet overal is en de opmars net gestart is, is het arbeidsmarktperspectief op dit moment nog niet heel gunstig. Er zijn voor de Wijkzuster doorgroeimogelijkheden binnen de gezondheidszorg, maar dat is afhankelijk van de ambities en opleiding van de Wijkzuster.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Wijkzuster. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Wijkzuster. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Wijkzuster die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Wijkzuster:

Ze zitten achter mijn vrouw aan!

Ze zitten achter mijn vrouw aan!

Ze zitten achter mijn vrouw aan! - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789463457354 | 128 pagina's

"Wijkverpleegkundige? Thuiszorg? Dat is toch alleen maar billen wassen en steunkousen aantrekken?' Jelle Reijngoudt (1994) beschrijft de situaties die hij meemaakt als wijkverpleegkundige in de thuiszorg. Van pijnproblematiek tot dementie, van valincidenten tot waardig sterven, alle facetten van het werk komen aan bod. Hij laat zien hoe interessant, uitdagend en vooral hoe leuk het werken …