Adjunct-faculteitsdirecteur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Adjunct-faculteitsdirecteur? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep adjunct-faculteitsdirecteur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je adjunct-faculteitsdirecteur wordt.

Wat is een Adjunct-faculteitsdirecteur?

Een Adjunct-faculteitsdirecteur maakt, eventueel met een of meerdere andere Adjunct-directeuren en een voorzitter deel uit van de faculteitsdirectie van een Hogeschool. Hij draagt bij aan de uitvoering van de taken van de faculteitsdirectie - bedrijfsvoering en koersbepaling van de faculteit - waarvoor de voorzitter de eindverantwoordelijkheid draagt. Dit is o.a. de ontwikkeling en uitvoering van het personeels-, studenten-, en informatiebeleid en het financieel beleid van de faculteit. De Adjunct-faculteitsdirecteur heeft dus een breed takenpakket dat hem met uiteenlopende onderwerpen in aanraking brengt. Van personeelszorg en begroting tot p.r. en onderwijskwaliteit.

Hiernaast heeft hij een aantal eigen aandachtsgebieden toegewezen gekregen. De invulling hiervan varieert per hogeschool en faculteit. Mogelijk is de zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van onderwijs, onderzoek en dienstverlening onder de Faculteitsdirectieleden verdeeld. De Adjunct-faculteitsdirecteur zou dan een bepaalde onderwijssector kunnen vertegenwoordigen en hiervoor externe samenwerking organiseren, relevante netwerken opbouwen, studentenzorg waarborgen, onderwijs- en onderzoeksprocessen vormgeven en aansturen en curricula ontwikkelen.

De Adjunct-faculteitsdirecteur draagt dus bij aan het faculteitsbeleid en bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor een afgebakend deelgebied dat een specifieke onderwijssector zou kunnen zijn.

Wil je werken als Adjunct-faculteitsdirecteur?

Werk je al als Adjunct-faculteitsdirecteur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Adjunct-faculteitsdirecteur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Adjunct-faculteitsdirecteur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Adjunct-faculteitsdirecteur in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Faculteitsdirecteur
  • Docent

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €4623 tot €5893

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Adjunct-faculteitsdirecteur

Wat verdient een Adjunct-faculteitsdirecteur?

De Adjunct-faculteitsdirecteur zit in schaal 14 (CAO HBO). Zijn bruto maandinkomen ligt hiermee tussen de €4623 en €5893. De doorloopsnelheid naar het maximum van de schaal is afhankelijk van fuctioneren. Een dertiende maand en vakantietoeslag maden deel uit van het voorwaardenpakket en er is een gunstige levensloopregeling. Hogescholen mogen een deel van de arbeidsvoorwaarden zelf invullen.

Salarisschaal Adjunct-faculteitsdirecteur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Adjunct-faculteitsdirecteur

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Adjunct-faculteitsdirecteur

Wat is de toekomst van Adjunct-faculteitsdirecteur?

Door stijgende studentenaantallen en toenemende vergrijzing neemt de wervingsbehoefte van Hogescholen toe. Dit is voornamelijk van toepassing voor lesgevend en ondersteunend personeel. Er zijn weinig vacatures voor directiepersoneel. De Adjunct-faculteitsdirecteur zit bijna aan de top van de managementladder. Hij zou kunnen doorgroeien naar de functie van faculteitsdirecteur of voorzitter faculteitsdirectie.

Baankans Adjunct-faculteitsdirecteur

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Adjunct-faculteitsdirecteur worden: Opleidingen tot Adjunct-faculteitsdirecteur

Wil je adjunct-faculteitsdirecteur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Adjunct-faculteitsdirecteur? 

Een Adjunct-faculteitsdirecteurheeft een (HBO of) WO opleiding gedaan, bij voorkeur in een richting die past bij de faculteit. Managementervaring en/of onderwijservaring en/of praktijkervaring in het vakgebied wordt vrijwel altijd gevraagd.

De 4 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Adjunct-faculteitsdirecteur

Cursus procederen in sociale zekerheidszaken
Procederen in sociale zekerheidszaken In deze cursus verken je de finesses van het huidige sociale zekerheidsrecht. Na afloop van de cursusdag weet je hoe je in een sociale zekerheidszaak effectief …
Gemeenterecht voor griffier, adjunct-griffier en raadsadviseur
Verdieping gemeenterecht raads- en griffiewerk Gemeentewet, Kieswet, Wob Alle relevante aspecten praktisch aan bod In 2 dagen bijgeschoold Inhoud Inleiding De functie van (adjunct-)griffier kent veel aspecten. Eén hiervan betreft …
Update Gemeenterecht
Voor griffier, adjunct-griffier en raadsadviseur Alle laatste ontwikkelingen en jurisprudentie Gemeentewet, Kieswet, Wob, Algemene verordening gegevensbescherming,Gemeentewet, Kieswet, Wob, Algemene verordening gegevensbescherming, in gang gezette wetswijzigingen op het gebied van integriteit …
AVG voor griffiers
De cursus geeft een praktische uitleg van de AVG De cursus zet uiteen wat de verplichtingen en risico’s in de AVG zijn voor de gemeenteraad  Inhoud Inleiding Sinds 25 mei …
Meer opleidingen Adjunct-faculteitsdirecteur

Weet je nog niet of je Adjunct-faculteitsdirecteur wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Adjunct-faculteitsdirecteur of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Adjunct-faculteitsdirecteur

Met wie werkt een Adjunct-faculteitsdirecteur samen? 

Een Adjunct-faculteitsdirecteur krijgt in zijn rol als leidinggevende te maken met docenten en ondersteunend personeel. Hij heeft eigenlijk contact met iedereen die bij de faculteit betrokken is, dus ook studenten en onderzoekers. Verder werkt hij nauw samen met de faculteitsdirecteur en heeft hij een omvangrijk netwerk van externe contacten.


  • Faculteitsdirecteur
  • Docent
Adjunct-faculteitsdirecteur


Organisaties waar een Adjunct-faculteitsdirecteur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Adjunct-faculteitsdirecteur meestal werkt.

Waar werkt een Adjunct-faculteitsdirecteur?

De adjunct-faculteitsdirecteur is werkzaam bij een hogeschool. Onderwijsinstellingen maken deel uit van de publieke en dus non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Adjunct-faculteitsdirecteur

Waar kun je het beste werken als Adjunct-faculteitsdirecteur? Hieronder vind je de best door de Adjunct-faculteitsdirecteur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Adjunct-faculteitsdirecteur.

Competenties, Skills en Vaardigheden Adjunct-faculteitsdirecteur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Adjunct-faculteitsdirecteur.

Welke competenties heeft een Adjunct-faculteitsdirecteur nodig?

Een Adjunct-faculteitsdirecteur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Adjunct-faculteitsdirecteur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Adjunct-faculteitsdirecteur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Adjunct-faculteitsdirecteur nodig? 

De Adjunct-faculteitsdirecteur is een echte manager. Hij is zelfverzekerd, gemotiveerd en gedreven en weet bovendien anderen te motiveren. Hij is assertief,  toont iniatief, kent weinig twijfel en weet mensen makkelijk aan zich te binden (Baas). Verder heeft hij heeft een duidelijk doel voor ogen en werkt daar op efficiënte wijze naartoe. Hij drukt zich makkelijk uit en kan anderen eenvoudig overtuigen (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Adjunct-faculteitsdirecteur


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Adjunct-faculteitsdirecteur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Adjunct-faculteitsdirecteur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Adjunct-faculteitsdirecteur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Adjunct-faculteitsdirecteur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Adjunct-faculteitsdirecteur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Adjunct-faculteitsdirecteur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Adjunct-faculteitsdirecteur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Adjunct-faculteitsdirecteur iets voor je?

Zou je graag Adjunct-faculteitsdirecteur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Adjunct-faculteitsdirecteur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Adjunct-faculteitsdirecteur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar