Opleidingen Advertentieverkoper

Zou je graag Advertentieverkoper willen worden? Of ben je al Advertentieverkoper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Advertentieverkoper, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De Advertentieverkoper heeft een MBO/HBO werk- en denkniveau. Hij heeft een commerciële opleiding afgerond. Er zijn verschillende opleidingen van waaruit men als Advertentieverkoper aan de slag kan gaan. Iemand kan besluiten om direct na een basisopleiding zoals commercieel medewerker (MBO) aan het werk te gaan in de advertentieverkoop. Wil de Advertentieverkoper zich echter door ontwikkelen waardoor hij een sterkere positie op de arbeidsmarkt inneemt, dan kan hij een opleiding volgen tot  bijvoorbeeld commercieel medewerker binnendienst (MBO), vertegenwoordiger (MBO) of contactcenter medewerker (MBO). Er zijn ook cursussen te vinden waarin men wordt getraind op het gebied van acquisitie. Wanneer de opleiding commerciële economie (HBO) of marketing & sales (HBO) is afgerond kan de Advertentieverkoper makkelijker aan een baan komen. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Advertentieverkoper

Er zijn geen opleidingen Advertentieverkoper aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Advertentieverkoper in werkt

Bekijk alle opleidingen Marketing & Communicatie