Opleidingen of training Advocaat Contractenrecht Arnhem

Zoek je een opleiding Advocaat Contractenrecht in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Advocaat Contractenrecht die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Advocaat Contractenrecht Arnhem

Zou je graag Advocaat Contractenrecht willen worden? Of ben je al Advocaat Contractenrecht en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Advocaat Contractenrecht in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Advocaat Contractenrecht in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Advocaat Contractenrecht in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Advocaat Contractenrecht

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Advocaat Contractenrecht

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Advocaat Contractenrecht

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Advocaat Contractenrecht? 

 

Vereist voor een baan in de advocatuur is dat je een WO Rechtenstudie hebt gevolgd aan een van de Universiteiten in Nederland (art. 2 Advocatenwet-Besluit beroepsvereisten advocatuur). Helaas ben je er dan nog niet; als je in dienst komt bij een advocatenkantoor heb je eerst nog een stage van drie jaar te doorlopen. Je bent dan wel al officieel Advocaat maar je wordt Advocaat-stagiare genoemd. Je staat dan onder leiding van een ervaren Advocaat, de patroon, die je de praktijk bijbrengt. Je mag als Advocaat-stagiare wel al zelfstandig procederen. In je eerste jaar volg je hiernaast ook nog de Beroepsopleiding Advocatuur waarbij je alle kennis opdoet en vaardigheden leert die belangrijk zijn om Advocaat te worden. In je tweede en derde jaar volg je de Voortgezette Stagiare Opleiding waarbij je verdiepende cursussen volgt.  Na het afronden van de driejarige stage krijg je een stageverklaring en kun je als zelfstandig Advocaat aan de slag. Vervolgens doe je een verzoek tot inschrijving op het tableau van de Nederlandse Orde van Advocaten. De wat grotere advocatenkantoren hebben hun opleiding samengevoegd in de Law Firm School (http://www.thelawfirmschool.nl/)
 
Als je aan de voorwaarden voldoet , zoals hierboven beschreven, word je als Advocaat beëdigd  door de rechtbank van het arrondissement waar je een verzoek tot inschrijving hebt gedaan.

Filter