Boeken Ambulancechauffeur

Omdat men in de opleiding al in een ambulance begint te rijden, is het over het algemeen makkelijk om van hieruit over te stappen tot een baan. Vanuit zo'n positie kan men dan weer doorgroeien tot opleider van ambulancechauffeurs of manager van een team ambulancechauffeurs.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Ambulancechauffeur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Ambulancechauffeur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Ambulancechauffeur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Ambulancechauffeur:

En dan is het jouw kind...

En dan is het jouw kind...

En dan is het jouw kind... - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789077322772 | 192 pagina's

Dit verhaal zullen sommige mensen niet kunnen lezen. Het is niet zomaar een verhaal van een ambulancechauffeur die veel mee- maakt. Het is vooral een moeder die hier schrijft over de onvoor- waardelijke liefde voor haar zoon, die op 19-jarige leeftijd do- delijk verongelukt. Dat zij met haar ambulance naar dat ongeluk wordt toegestuurd, is …