Opleidingen of training Apotheker Eindhoven

Zoek je een opleiding Apotheker in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Apotheker die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Apotheker Eindhoven

Zou je graag Apotheker willen worden? Of ben je al Apotheker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Apotheker in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Apotheker in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Apotheker in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Apotheker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Apotheker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Apotheker

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Online Cursussen & Trainingen Apotheker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Apotheker. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Apotheker nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Medische Terminologie E-Learning

Medische Terminologie E-Learning

Leer medische terminologie en spreek de taal van artsen en verpleegkundigen.Hoor en lees je vaak medische termen zoals acute buik, delier en sub-cutaan? Of lijkt het alsof anderen alleen nog maar Latijn spreken? Tijd om de kennis van medische terminologie …

  • Onderwerp opleiding Medische terminologie
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 224,00
  • Duur 6 maanden

Hoe word je een Apotheker? 

Voor dit beroep heb je de WO opleiding Farmacie nodig. Deze opleiding bestaat uit driejarige Bachelor en een eveneens driejarige Master.

Het is altijd belangrijk om bij te scholen, cursussen en voorlichtingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de farmaceutische wereld, zoals de ontwikkeling van nieuwe medicijnen.


Filter