Opleidingen of training Assistent Accountmanager Zwolle

Zoek je een opleiding Assistent Accountmanager in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Accountmanager die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Assistent Accountmanager Zwolle

Zou je graag Assistent Accountmanager willen worden? Of ben je al Assistent Accountmanager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Assistent Accountmanager in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Accountmanager in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Accountmanager in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Assistent Accountmanager

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Assistent Accountmanager

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Assistent Accountmanager

Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Assistent Accountmanager? 

Om een Assistent Accountmanager te worden moet je minimaal een MBO opleiding niveau 4 hebben gedaan, maar zal de ingangseis vaker HBO of zelfs WO niveau zijn. Dit omdat er doorgroeimogelijkheden zijn naar de HBO/WO functie van accountmanager. Een opleiding in financieel-economische richting, als Bedrijfskunde (WO), Financial Services Management (HBO) of Bedrijfseconomie ligt het meest voor de hand. Verder is relevante werkervaring, bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, beleggen of levensverzekeringen, noodzakelijk. Het aantal jaar ervaring hangt weer samen met opleidingsniveau. Voor een MBO'er is minimaal vier jaar werkervaring gebruikelijk, voor een HBO'er twee en voor een WO'er een jaar.
 

Filter