Opleidingen Autohandelaar

Zou je graag Autohandelaar willen worden? Of ben je al Autohandelaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Autohandelaar, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De Autohandelaar moet veel kennis hebben van auto´s en hun economische waarde. Ook moet de Autohandelaar beschikken over inzicht in de verkoop van auto´s, zoals de wensen van de klant en hoe de auto´s het beste onder de aandacht gebracht kunnen worden. De Autohandelaar leert dit het meest door ervaring. Een commerciële opleiding is aan te raden, maar niet noodzakelijk.

De 1 beste opleidingen voor een Autohandelaar:

Autodealer

| Open inschrijving |€ 549.00 | Max. deelnemers: 20 | Totale lesduur: 12

Binnen 12 weken jouw diploma Autodealer halen? Kies dan voor de opleiding van NHBO. Je leert alle theorie en praktijk die je nodig hebt om als autohandelaar aan de slag te gaan, zowel in loondienst of als zelfstandige. Een vooropleiding is niet nodig. We beginnen bij de basis en de lessen zijn voor iedereen toegankelijk. …