Opleidingen of training Autotechnicus Maastricht

Zoek je een opleiding Autotechnicus in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Autotechnicus die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Autotechnicus Maastricht

Zou je graag Autotechnicus willen worden? Of ben je al Autotechnicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Autotechnicus in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Autotechnicus in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Autotechnicus in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Autotechnicus

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Autotechnicus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Autotechnicus

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Autotechnicus? 

Voor het beroep van Autotechnicus wordt een afgeronde VMBO opleiding (Motor)Voertuigentechniek, VMBO-t (MAVO) of een relevante assistentenopleiding (AMB) gevraagd. Die laatste opleiding duurt twee jaar.

Het beroep Autotechnicus kan ook worden uitgeoefend met een opleiding beroepsopleidende leerweg (BOL) of beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Beide opleidingen duren twee jaar.  De BBL kent een dag per week meer stage gedurende de twee jaren van opleiding. Degene die de BBL opleiding volgen kunnen voor hun werk salaris krijgen.


Filter