Opleidingen of training Bakkerijmedewerker Rotterdam

Zoek je een opleiding Bakkerijmedewerker in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Bakkerijmedewerker die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bakkerijmedewerker Rotterdam

Zou je graag Bakkerijmedewerker willen worden? Of ben je al Bakkerijmedewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bakkerijmedewerker in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bakkerijmedewerker in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bakkerijmedewerker in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Bakkerijmedewerker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bakkerijmedewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bakkerijmedewerker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Bakkerijmedewerker? 

Een bakkerijmedewerker heeft tenminste een VMBO diploma nodig. Tijdens de VMBO studie kan er in het derde jaar meestal voor de richting bakker worden gekozen. Deze opleiding is een goede vooropleiding voor het werken in een bakkerij. In veel bakkerijen volgt er ook nog een interne opleiding om precies te leren hoe de producten van de desbetreffende bakkerij gemaakt dienen te worden. Iemand met een HAVO of VWO diploma kan ook aan de slag gaan als bakkerijmedewerker. Een andere weg die veel bakkerijmedewerkers gekozen hebben is via het MBO. Het MBO heeft veel specifieke bakkerijopleidingen zoals brood of banketbakker, filiaalchef of bakkerijspecialist.  Deze studies zijn vaak zogenaamde beroepsbegeleidende leerwegen (BBL). Dit betekend dat de student al tijdens zijn of haar studie aan de slag gaat bij een bakkerij als bakkerijmedewerker en zodoende al veel ervaring op kan doen.

 
 
 

Filter