Boeken Banketbakker

De arbeidsmarkt voor de Banketbakker is gunstig, aangezien er altijd wel Bakkers nodig zijn en men vaak vanuit de opleiding al goed werk kan vinden. Doorgroeien kan alleen als men besluit zelfstandig ondernemer te worden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Banketbakker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Banketbakker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Banketbakker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 11 beste boeken voor een Banketbakker:

De kleine banketbakker

De kleine banketbakker

De kleine banketbakker - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789080568471 | 106 pagina's

De kleine banketbakker is bedoeld voor alle mensen vanaf 5 jaar oud die graag de lekkerste koekjes, toetjes en taartjes zelf willen maken.

Bakken met Niels

Bakken met Niels

Bakken met Niels - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789079859573 | 198 pagina's

Bakken met Niels. Bakken met Niels haalt de ware banketbakker in jou naar boven. Een boek vol heerlijke recepten, inspiratie en uitgebreide bakstappen maken het bakken tot een feest voor iedereen. Van ervaren bakker tot beginner, met dit bakboek bij de hand zet je de heerlijkste en mooiste appelsloffen, aardbeienrondo's en karamelwaldino's op tafel. De …

De Kleine Banketbakkers

De Kleine Banketbakkers

De Kleine Banketbakkers - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789030364177 | 78 pagina's
Tendens - Banketbakker zanddegen

Tendens - Banketbakker zanddegen

Tendens - Banketbakker zanddegen - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037202724 | 33 pagina's

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als banketbakker van zanddegen. Onderwerpen als grondstoffen, materialen en gereedschappen en de verwerking van zandeegproducten komen aan bod.

Edu4all HBR  -   Werken als specialistische banketbakker

Edu4all HBR - Werken als specialistische banketbakker

Edu4all HBR - Werken als specialistische banketbakker - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037225105

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan. Een specialistisch banketbakker maakt volgens receptuur …

Maison Krul

Maison Krul

Maison Krul - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789072766267 | 297 pagina's

Maison Krul aan het Haagse Noordeinde met het prachtige Weense Jugendstil interieur was in Den Haag en ver daarbuiten bekend door het grote assortiment taartjes, chocolade en bonbons. De topkwaliteit van deze producten was mede te danken aan de grote inzet en de plezierige samenwerking van de medewerkers en de werkgever op de verschillende afdelingen …

Donald Duck als banketbakker

Donald Duck als banketbakker - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789032019549 | 56 pagina's
De Banketbakker

De Banketbakker

De Banketbakker - Nederlands | Druk: 12 | Hardcover | 9789082543773 | 324 pagina's

Tien jaar na het verschijnen van De Banketbakker hebben we het boek een nieuwe uitstraling gegeven. De cover is veranderd, van wit naar blauw; het is De Banketbakker 2.0 dus 2 i.p.v. 1 kroket op de voorkant. Het binnenwerk is geheel vernieuwd, nieuwe lay-out, nieuwe foto's en daarbij uitgebreid met meer dan 20 recepten. Deze …

De banketbakker

De banketbakker

De banketbakker - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789080568457 | 328 pagina's

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.

Fin de siècle Patisserie. Geannoteerde notities van een Amsterdamse banketbakker 1898-1899

Fin de siècle Patisserie. Geannoteerde notities van een Amsterdamse banketbakker 1898-1899

Fin de siècle Patisserie. Geannoteerde notities van een Amsterdamse banketbakker 1898-1899 - Nederlands | Druk: Heruitgave | Hardcover | 9789082094916 | 82 pagina's

Hendrik Hemker maakte in 1898 en 1899 aantekeningen van de recepten die hij bereidde als leerling bij banketbakker Köttelbrink in de Amsterdamse Oude Spiegelstraat. Fin de siècle patisserie is een weergave van en toelichting op de oorspronkelijke tekst. Het geeft een kijkje in het alledaagse banketbakkerschap gedurende de bloeiperiode van het metier. Het omvat meer …

per pagina