Opleidingen of training Besturingstechnicus Rotterdam

Zoek je een opleiding Besturingstechnicus in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Besturingstechnicus die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Besturingstechnicus Rotterdam

Zou je graag Besturingstechnicus willen worden? Of ben je al Besturingstechnicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Besturingstechnicus in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Besturingstechnicus in Rotterdam:

Netwerken - Inleiding in bussystemen (Dag)

Netwerken - Inleiding in bussystemen (Dag) | regio Rotterdam

Wil je met ieder bussysteem kunnen werken? Deze ROVC-cursus is dé inleiding voor busspecifieke opleidingen als PROFIBUS, Canbus, Mod-bus. Ben jij besturingstechnicus of medewerker van een Technische Dienst en heb je te maken met veldbussystemen? Dan is deze cursus iets …

  • Onderwerp opleiding Besturingstechnicus
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 495,00
  • Duur 1 dag
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Besturingstechnicus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Besturingstechnicus

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Besturingstechnicus? 

Een besturingstechnicus dient doorgaands MBO werk- en denkniveau te hebben. Mechanische en Elektronische MBO opleidingen zijn goede vooropleidingen. Hierbij valt te denken aan opleidingen zoals MBO Elektrotechniek of MBO Fijnemechanica. Bij geavanceerdere machines en installaties kan in sommige gevallen ook om HBO niveau gevraagd worden. Dan zijn opleidingen zoals HBO Elektrotechniek en HBO Besturingstechniek geschikt als vooropleiding.

 

 
 

Filter