Betonboorder Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Betonboorder? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep betonboorder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je betonboorder wordt.

 

Wat is een Betonboorder?

Een betonboorder maakt sparingen en gaten in beton, baksteen, natuursteen en wegen. Hij werkt altijd op locatie (bijvoorbeeld aan de weg of op een bouwplaats) met diamantboren of zagen en is werkzaam voor een betonboringsbedrijf.

Het belangrijkste onderdeel van het werk van de betonboorder is het verhelpen van onstane problemen of het wijzigen van constructies bij de locaties waar hij werkzaam is. De betonboorder boort op deze locatie gaten, maakt sleuven en zaagt o.a. vloeren en wanden. Daarnaast bereidt hij de projecten voor, richt hij de werkplek in en overlegt met de opdrachtgever om zo zijn werk zo goed mogelijk te kunnen verrichten.

De betonboorder werkt zelfstandig en secuur, heeft ruimtelijk en technisch inzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en gaat veilig te werk.

 

Wil je werken als Betonboorder?

Werk je al als Betonboorder en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Betonboorder worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Betonboorder, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Betonboorder in één oogopslag

Sector:

Netwerk:

  • Betonboorbedrijf
  • Instelling

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1200 tot €1800

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

14


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Betonboorder

Wat verdient een Betonboorder?

Het salaris van de betonboorder zal tussen de 1200 en 1800 euro liggen. Hierbij komen dan nog een aantal arbeidsvoorwaarden die gelden in de bouw, waarbij rekening gehouden wordt met de zwaarte en de veiligheid van het werk en de risico's die het werk met zich meebrengt.

Salarisschaal Betonboorder

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Betonboorder

Op zoek naar een nieuwe baan als Betonboorder? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Betonboorder. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Betonboorder vacatures

Betonboorder
BR Flex Uitzendbureau
Beschrijving Houd jij van sloopwerkzaamheden en van het zagen en boren in beton en asfalt waarbij de meest moderne boor, zaag- en sloopmachines worden gebruikt? Voor onze opdrachtgevers die zich …
Nabewerker D beton print (Betonafwerker)
de vrienden van beton
Heb jij ervaring binnen de beton productie en wil je werken met de nieuwste technologie? Lees snel verder en reageer!Wat ga jij doen?Jij gaat aan de slag bij …
Betonboorder
Jobbird
Je werkdag start om 7:00 uur en je rijdt met de werkbus naar je eerste klus. Op een dag heb je twee tot drie kleinere opdrachten of één grote opdracht. …
Betonboorder / zager
UBV Uitzendbureau
Voor onze opdrachtgever in Volendam zijn wij op zoek naar een ervaren of startende betonboorder / zager (je leert het vak on-the-job). Jij maakt sparingen in beton, baksteen en natuursteen. Het …
Betonboorder I Fulltime
Uitzendbureau.nl
Betonboorder Voor een van onze vaste relaties, gevestigd in Eijsden-Margraten en actief in de Bouw & Infra, zijn wij op zoek naar een Betonboorder voor meerdere langdurige projecten in Limburg. …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Betonboorder

Wat is de toekomst van Betonboorder?

De betonboorder kan na het behalen van aanvullende opleidingen en voldoende werkervaring doorgroeien naar andere functies binnen het betonboorbedrijf. Daarnaast kan hij ook aan de slag als zelfstandig ondernemer.

Baankans Betonboorder

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

14


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Betonboorder worden: Opleidingen tot Betonboorder

Wil je betonboorder worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Betonboorder? 

Er zijn verschillende opleidingen tot betonboorder. Deze opleidingen zijn MBO niveau 3 opleidingen en duren tussen de drie en vier jaar.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Betonboorder

Er zijn geen opleidingen Betonboorder aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Betonboorder in werkt

Bekijk alle opleidingen Techniek


Netwerk Betonboorder

Met wie werkt een Betonboorder samen? 

De betonboorder werkt voor het betonboorbedrijf dat hem inhuurt en hem opdrachten geeft en de locaties en instellingen waar hij moet gaan boren. Daarnaast werkt hij nauw samen met  de leidinggevende die hem de ins en outs van de opdracht vertelt zodat hij de opdrachten goed kan voorbereiden.


  • Betonboorbedrijf
  • Instelling
Betonboorder


Organisaties waar een Betonboorder werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Betonboorder meestal werkt.

Waar werkt een Betonboorder?

De betonboorder werkt voor het betonboorbedrijf en voor de instellingen die hem inhuren. Daarnaast kan de meer ervaren betonboorder ook aan de slag als zelfstandig ondernemer.

Meer weten over werken in de Beroepsgroep Bouw?

Bekijk werken in Beroepsgroep Bouw

Best beoordeelde werkgevers Betonboorder

Waar kun je het beste werken als Betonboorder? Hieronder vind je de best door de Betonboorder beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Betonboorder.

Competenties, Skills en Vaardigheden Betonboorder:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Betonboorder.

Welke competenties heeft een Betonboorder nodig?

Een Betonboorder heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Betonboorder

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Betonboorder passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Betonboorder nodig? 

De betonboorder heeft een grote verantwoordelijkheid in het werk dat hij verricht. Het beroep van betonboorder is erg zwaar en gevaarlijk, dus de betonboorder moet secuur en voorzichtig te werk gaan om zo veilig zijn werk te kunnen volbrengen. De betonboorder moet goed op zijn apparatuur letten en goed kijken waar eventuele dingen fout kunnen lopen om zo deze fouten voor te kunnen zijn. (succesvolle werker en waarnemer).

 

Bekijk de persoonstypen voor Betonboorder


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Betonboorder

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Betonboorder

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Betonboorder

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Betonboorder

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Betonboorder dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Betonboorder belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Betonboorder. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Betonboorder iets voor je?

Zou je graag Betonboorder willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Betonboorder bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Betonboorder

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar