Betonhersteller Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Betonhersteller? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep betonhersteller. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je betonhersteller wordt.

 

Wat is een Betonhersteller?

 

Een Betonhersteller is iemand die allerlei betonwerken herstelt, zodat het veilig is, er mooi uitziet en lang mee gaat.

Bij het storten van beton kunnen fouten optreden. Voorbeelden zijn grindresten in het beton en aantasting van de beschermlaag door calciumchloride, dat gebruikt werd als bindingsversneller. Beton kan ook aangetast worden door vocht, zout, zuurstof en chemische middelen. De Betonhersteller zorgt ervoor dat het beton hersteld wordt.

Eerst plaatst de Betonhersteller steigers en ladders. Dan detecteert hij het probleem en stelt hij een plan op. Hij verwijdert het vuil van het beton en vervolgens repareert hij het voeg- en pleisterwerk. De Betonhersteller brengt daarna een afwerkings- en beschermingslaag aan. Voorbeelden van technieken zijn injecteren, lijmwapening en ophogen. Bij het injecteren verbindt de Betonhersteller gescheurde bouwdelen weer met elkaar of vult hij holle ruimtes op. Bij lijmwapening brengt de Betonhersteller lijm aan op een koolstoflamel, die de betonconstructie beschermt tegen invloeden van buitenaf.Wil je werken als Betonhersteller?

Werk je al als Betonhersteller en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Betonhersteller worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Betonhersteller, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Betonhersteller in één oogopslag

Sector:

Netwerk:

 • Bouwbedrijven
 • Woningbouwverenigingen
 • Collega’s
 • Leidinggevende

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Betonhersteller

Wat verdient een Betonhersteller?

 

Een Betonhersteller kan rekenen op zo’n €1700,- tot €2700,- bruto per maand bij een fulltime werkaanstelling.

Als secundaire voorwaarden kunnen een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en een auto van de zaak gelden.

Salarisschaal Betonhersteller

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Betonhersteller

Er zijn geen vacatures Betonhersteller aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Betonhersteller in werkt.

Meer weten over de sector waar een Betonhersteller in werkt

Bekijk werken in Bouw

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Betonhersteller

Wat is de toekomst van Betonhersteller?

 

Het arbeidsmarktperspectief van een Betonhersteller is redelijk. Voor de veiligheid moeten betonnen constructies goed gemaakt en hersteld worden, dus er zijn altijd Betonherstellers nodig.  

Bij goed functioneren kan een Betonhersteller bijvoorbeeld leiding gaan geven. Hij stuurt dan een team aan en hakt knopen door. Ook kan een Betonhersteller uiteindelijk zijn eigen bedrijf oprichten.

Baankans Betonhersteller

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Betonhersteller worden: Opleidingen tot Betonhersteller

Wil je Betonhersteller worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Betonhersteller.

Hoe word je een Betonhersteller? 

 

Een Betonhersteller kan vaak intern een opleiding volgen. Hij leert dan alles over alle herstelmethoden. Ook leert de Betonhersteller alles over materialen, veiligheidsregels en milieuregels. In elk geval moet hij een hoogwerkerscertificaat en een VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers)-certificaat hebben. Ook een opleiding in de richting van bouw is relevant.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Betonhersteller

Er zijn geen opleidingen Betonhersteller aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Betonhersteller in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw

Omscholen of doorgroeien tot Betonhersteller

Als je Betonhersteller wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Betonhersteller zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Betonhersteller

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Betonhersteller?

Competenties en Vaardigheden Betonhersteller

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Betonhersteller nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Betonhersteller nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Betonhersteller

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Betonhersteller

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Betonhersteller. Als Betonhersteller wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Betonhersteller:


zie volledige beschrijving persoonstype Betonhersteller

Vakkennis voor een Betonhersteller

Het is voor een Betonhersteller ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Betonhersteller zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Betonhersteller


Werkervaring Betonhersteller

Het is voor een startend Betonhersteller die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Betonhersteller is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Voeger, Gevelreiniger, Gevelrenoveerder .

Iets anders leren?

Is Betonhersteller het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Betonhersteller

Met wie werkt een Betonhersteller samen? 

Een Betonhersteller wordt ingehuurd door opdrachtgevers als bouwbedrijven, bedrijven en particulieren. Met hen heeft hij natuurlijk contact. Ook komt een Betonhersteller in contact met collega’s en een Leidinggevende, bij wie hij terecht kan bij vragen en problemen. 


 • Bouwbedrijven
 • Woningbouwverenigingen
 • Collega’s
 • Leidinggevende
Betonhersteller


Organisaties waar een Betonhersteller werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Betonhersteller meestal werkt.

Waar werkt een Betonhersteller?

 

Een Betonhersteller werkt bij een Betonherstellersbedrijf. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven en bouwbedrijven. Een Betonherstellersbedrijf streeft naar winst en hoort dus thuis in de profitsector. 

Meer weten over werken in de Installatie, Onderhoud & Reparatie?

Bekijk werken in Installatie, Onderhoud & Reparatie

Best beoordeelde werkgevers Betonhersteller

Waar kun je het beste werken als Betonhersteller? Hieronder vind je de best door de Betonhersteller beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Betonhersteller.

Competenties, Skills en Vaardigheden Betonhersteller:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Betonhersteller.

Welke competenties heeft een Betonhersteller nodig?

Een Betonhersteller heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Betonhersteller

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Betonhersteller passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Betonhersteller nodig? 

 

Persoonstypen die passen bij een Betonhersteller zijn Succesvolle Werker en Perfectionist.

Een Betonhersteller werkt efficiënt en houdt altijd het doel voor ogen; goed en veilig beton dat zo lang mogelijk mee gaat. Ook is de Betonhersteller zelfverzekerd en kan hij zowel zelfstandig als in een team goed functioneren (Succesvolle Werker).

Bovendien is een Betonhersteller erg nauwkeurig, veeleisend en gedisciplineerd (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Betonhersteller


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Betonhersteller

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Betonhersteller

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Betonhersteller

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Betonhersteller

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Betonhersteller dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Betonhersteller belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Betonhersteller. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Betonhersteller iets voor je?

Zou je graag Betonhersteller willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Betonhersteller bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Betonhersteller

betonhersteller

Beste Dirk,je zoekt werk begrijp ik.Probeer de Nationale Vacature Bank.Via deze organisatie,ben ik nu weer aan het werk.

simon

En Dirk,ben je al aan het werk?

dirk de vries

Hallo het is met dirk de vries, ook als betonhersteller, Ik heb ervaring in grindnesten in wanden,, en plafonds,  Omdat ik werk had in de tunnelbouw ( woning en flatbouw) Van jullie zou ik nog wat kunnen leren, Misschien hoor ik nog wat van jullie, Met vriendelijke groeten , dirk de vries.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar