Bevrachter Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Bevrachter? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bevrachter. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bevrachter wordt.

 

Wat is een Bevrachter?

Als bevrachter ben je eigenlijk de tegenpartij van de vervrachter. Je huurt het schip in van de vervrachter om goederen/passagiers te vervoeren. Hiervoor stel je een overeenkomst met een prijsafspraak en bepaalde voorwaarden, de zogenaamde bevrachtingsovereenkomst. Als bevrachter ben je dus verantwoordelijk voor het vervoeren van de goederen en passagiers die een haven binnenkomen. Je moet dus wel zorgvuldig te werk gaan om te zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt en er niks fout gaat. 

Wil je werken als Bevrachter?

Werk je al als Bevrachter en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Bevrachter worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Bevrachter, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Bevrachter in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Vervrachter
  • Stuurman
  • Cargadoor

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Bevrachter

Wat verdient een Bevrachter?

Over de arbeidsvoorwaarden van een bevrachter is weinig bekend. Dit zal voornamelijk afhankelijk zijn van de rederij waar je werkzaam bent. 

Salarisschaal Bevrachter

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Bevrachter

Er zijn geen vacatures Bevrachter aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Bevrachter in werkt.

Meer weten over de sector waar een Bevrachter in werkt

Bekijk werken in Luchtvaart & Zeevaart

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Bevrachter

Wat is de toekomst van Bevrachter?

Over het arbeidsmarktperspectief van een bevrachter is weinig bekend maar het zal vooral afhankelijk zijn van de economie. Gaat het namelijk goed met de economie dan zal het ook goed gaan met de handel en zullen er meer goederen vervoerd worden. De vraag naar bevrachters zal dan ook stijgen. De doorgroeimogelijkheden als bevrachter zijn beperkt. Bevrachter is namelijk een redelijk specifiek beroep dus als je door wil groeien dan zal er vaak een extra opleiding vereist zijn.

Baankans Bevrachter

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Bevrachter worden: Opleidingen tot Bevrachter

Wil je bevrachter worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Bevrachter? 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Bevrachter

Er zijn geen opleidingen Bevrachter aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Bevrachter in werkt

Bekijk alle opleidingen Luchtvaart & Zeevaart


Netwerk Bevrachter

Met wie werkt een Bevrachter samen? 

In je werk als bevrachter sta je voornamelijk in contact met de vervrachter, stuurman en cargadoor. Met hen zorg je ervoor dat alles goed verloopt en het is dus belangrijk dat je goed samen kan werken. Het vak bevrachter is dus geen baan waarin je veel alleen aan het werk bent, het is juist belangrijk dat je goed kan samenwerken om te zorgen dat alles goed verloopt. Daarnaast sta je ook in contact met je klanten, de bedrijven waarvoor je de goederen vervoerd.


  • Vervrachter
  • Stuurman
  • Cargadoor
Bevrachter


Organisaties waar een Bevrachter werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Bevrachter meestal werkt.

Waar werkt een Bevrachter?

Als bevrachter werk je vaak bij een rederij. Dit is een profit organisatie. Je kunt bij de grotere rederijen werken bij de havens van Rotterdam maar het kan ook zijn dat je werkzaam bent in de wat kleinschaligere rederijen. 


Best beoordeelde werkgevers Bevrachter

Waar kun je het beste werken als Bevrachter? Hieronder vind je de best door de Bevrachter beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Bevrachter.

Competenties, Skills en Vaardigheden Bevrachter:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Bevrachter.

Welke competenties heeft een Bevrachter nodig?

Een Bevrachter heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Bevrachter

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Bevrachter passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Bevrachter nodig? 

Als bevrachter is het erg belangrijk dat je ordelijk ingesteld bent. Jij moet er namelijk als bevrachter voor zorgen dat alles op de goede plek terecht komt en daarvoor is het dus belangrijk alles ordelijk verloopt(Perfectionist). Daarnaast is het ook belangrijk dat je gedreven bent, het zal namelijk vaak hard werken zijn om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en alle goederen op tijd weer op de juiste plek terecht komen(Succesvolle werker). Ook is het in dit vak een pluspunt om productief te zijn(Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Bevrachter


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Bevrachter

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Bevrachter

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Bevrachter

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Bevrachter

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Bevrachter dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Bevrachter belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Bevrachter. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Bevrachter iets voor je?

Zou je graag Bevrachter willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Bevrachter bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Bevrachter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar