Opleidingen Bloementeler

Zou je graag Bloementeler willen worden? Of ben je al Bloementeler en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bloementeler, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Bloementeler

Er zijn geen opleidingen Bloementeler aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Bloementeler in werkt

Bekijk alle opleidingen Agrarisch & Milieu

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bloementeler

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bloementeler

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Bloementeler? 

Om Bloementeler te worden kun je een speciale opleiding volgen op MBO niveau. Te denken valt aan bijvoorbeeld een opleiding Sierteelt.

Tijdens de studie leer je veel over planten en bloemen en hoe je daarmee om moet gaan. Maar ook is er aandacht voor wat er nog meer komt kijken bij een dergelijk bedrijf en hoe je al die dingen moet regelen en plannen. Uiteindelijk kan je als kweker of manager aan de slag gaan.