Boeken Bloemist

Er zijn diverse mogelijheden voor een startende en meer ervaren Bloemist. Er zijn diverse vacatures voor winkelmedewerkers, Bloemisten en bloembinders in reeds bestaande bloemenzaken, tuincentra en soms op de bloemenafdeling van bijvoorbeeld een supermarkt.

Groeien kan binnen de bloemenbranche ook. Vaak start je als medewerker binnen het bedrijf en kun je na enige ervaring te hebben opgedaan ook eerste Bloemist worden en zelfs leidinggevende. Ook zijn er mogelijkheden om te werken voor grotere bedrijven die bijvoorbeeld ook via internet opereren.

Tenslotte is er de mogelijkheid om een eigen bloemenzaak op te starten of na specialisatie een specifieke markt op te gaan.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Bloemist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Bloemist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Bloemist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Bloemist:

De Leesstraat 6 - De blinde bloemist

De Leesstraat 6 - De blinde bloemist

De Leesstraat 6 - De blinde bloemist - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789086962747 | 56 pagina's

Eva heeft haar eigen bloemenzaak. Dat was altijd al haar droom. Maar dan moeten er wel klanten komen, die blijven helaas weg. Dan krijgt Eva een hele grote bestelling. En komt haar nieuwe stagiaire binnen. Zij is blind, hoe kan zij Eva nou helpen? Het leesniveau van dit verhaal is A1/A2. Het verhaal telt ongeveer …