Opleidingen Cateringbeheerder

Zou je graag Cateringbeheerder willen worden? Of ben je al Cateringbeheerder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Cateringbeheerder, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan het werk te gaan als Cateringbeheerder dient men een MBO opleiding op horecagebied te hebben gevolgd. Een opleiding die goed op dit beroep aansluit is de MBO opleiding Cateringbeheerder/-manager (niveau 4). Dit is een is een uitstroomrichting binnen de beroepsrichting Medewerker Bediening/Café-bar. De opleiding Cateringbeheerder/-manager is een MBO opleiding  nieuwe stijl. Een vergelijkbare opleiding in MBO oude stijl is de opleiding Afdelingsmanager (niveau 4), met uitstroomprofiel Cateringmanager.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Cateringbeheerder

Er zijn geen opleidingen Cateringbeheerder aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Cateringbeheerder in werkt

Bekijk alle opleidingen Horeca