Crickettrainer Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Crickettrainer? Lees de functieomschrijving.

 

Als  Crickettrainer train je een of meerder groepen in  Cricket. De  Crickettrainer geeft aanwijzingen, verzint oefeningen voor zijn/haar leerlingen en zorgt ervoor dat de leerlingen beter worden in deze sport. Het is aan de  Crickettrainer om op het niveau van elk individu in te spelen en de leerling in kwestie vanaf dit niveau beter te laten worden.    

Ook is het aan de  Crickettrainer om talent op te merken en de leerling in kwestie eventueel door te laten stromen naar een hoger niveau.    

De  Crickettrainer is soms ook de coach van een groepje uit zijn/haar klas en begeleidt dit team tijdens de competitie. Hierbij gaat het erom dat de  Crickettrainer tijdens de wedstrijd aanwijzingen geeft die op dat moment relevant zijn om te wedstrijd te kunnen winnen.    

Wil je werken als Crickettrainer?

Werk je al als Crickettrainer en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Crickettrainer worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Crickettrainer, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Crickettrainer in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Cricket trainers
 • Sporttrainers
 • Leerlingen
 • Clubvoorzitter

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Crickettrainer

Wat verdient een Crickettrainer?

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de  Crickettrainer het werk parttime doet naast een andere baan. Als de  Crickettrainer het werk fulltime doet dan hangt het salaris heel erg af van het niveau waarin de  Crickettrainer lesgeeft en wat de werkervaring is van de  Crickettrainer. Als de  Crickettrainer al jaren lesgeeft in  Cricket dan heeft hij/zij een zekere onderscheiding ten opzichte van andere  Crickettrainers. Dan zal de  Crickettrainer ook meer verdienen omdat men dan betaalt voor ervaring en expertise. 

 

 

 

Salarisschaal Crickettrainer

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Crickettrainer

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Crickettrainer

Hoe goed is de toekomst voor de Crickettrainer? 

 

Voor de  Crickettrainer is er weinig kans om door te groeien naar een ander beroep in dezelfde branche. Dit komt omdat het beroep van  Crickettrainer redelijk op zich zelf staat. Wel kan de  Crickettrainer doorgroeien naar een hoger niveau. Als  de  Crickettrainer een aantal jaren lesgeeft aan een bepaald niveau en hierin ervaring opdoet in de sport zelf maar ook in het overbrengen van de sport, dan is het goed mogelijk dat de  Crickettrainer gevraagd zal worden door de  clubvoorzitter om een hogere groep te gaan trainen.  De  Crickettrainer zal dan in de meeste gevallen ook meer gaan verdienen.      

Baankans Crickettrainer

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Crickettrainer worden: Opleidingen tot Crickettrainer

Hoe word je een Crickettrainer? 

 

De  Crickettrainer kan in principe les geven in  Cricket als hij/zij de sport zelf beoefent. Het is wel zaak dat de  Crickettrainer over het juiste niveau beschikt in het beoefenen van de sport. Alleen dan kan de  Crickettrainer de juiste aanwijzingen geven en de techniek goed overbrengen. Hoe hoger het niveau van de pupillen van de  Crickettrainer, hoe hoger het niveau van de  Crickettrainer zelf moet zijn .      

Echter, als de  Crickettrainer fulltime lesgeeft en ook op hoog niveau, dan is het wel op zijn plaats dat de  Crickettrainer een sport achtergrond heeft. Zo zou de  Crickettrainer het CIOS afgerond kunnen hebben. Dit is een MBO sportopleiding. Of de ALO, een HBO sportopleiding.         

Op deze opleidingen leer je niet alleen meer van het menselijk lichaam en wat sporten met een lichaam doet, ook word je er al in getraind om les te geven en om je te specialiseren in een bepaalde sportrichting. De  Crickettrainer zou na het afronden van een van deze twee opleidingen beschikken over waardevolle algemene kennis die hem/haar in staat zal stellen de techniek beter over te brengen en op de juiste manier les te geven.

  

 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Crickettrainer

Meer opleidingen Crickettrainer

Weet je nog niet of je Crickettrainer wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Crickettrainer of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Crickettrainer

Met wie werkt een Crickettrainer samen? 

 

De  Crickettrainer heeft in zijn/haar werk vaak contact met andere  Crickettrainers. Zeker als de  Crickettrainer werkzaam is op een  Cricketclub dan zal er veel samenwerking zijn met andere trainers. Dit kan gunstig zijn omdat je elkaar kunt helpen en zelfs samen kunt werken in het trainen van groepen. Zeker voor bepaalde oefeningen is dit handig en daarbij zijn de groepen soms zo groot dat de  Crickettrainers met samenwerking voordeliger uit zijn.

Op een sportclub zal er contact zijn met trainers uit andere disciplines. Hier zal de  Crickettrainer misschien niet direct voordeel uithalen in het trainen van zijn/haar groep. Echter, het kan wel voordelig zijn een netwerk te hebben bij een sportclub voor het vinden van werk in de toekomst.    

Het contact met de clubvoorzitter zal er zonder meer zijn. De  Crickettrainer dient namelijk verantwoording af te leggen aan de clubvoorzitter.    


 • Cricket trainers
 • Sporttrainers
 • Leerlingen
 • Clubvoorzitter
Crickettrainer


Organisaties waar een Crickettrainer werkzaam is

Waar werkt een Crickettrainer meestal? 

 

Het hangt er helemaal vanaf op wel niveau en bij welke club de  Crickettrainer werkzaam is. Als de  Crickettrainer werkt voor een plaatselijke vereniging dan zal dit non profit zijn. Er zullen wellicht sponsors zijn voor de  Cricketteams maar dit zullen plaatselijke bedrijfjes zijn die niet veel geld geven aan de vereniging.

Echter, als de  Crickettrainer werkt voor een grote bekende club met veel teams op niveau dan zal er veel sponsoring zijn van wat grotere namen. Dit maakt de club dan al commerciëler en meer een profitclub.   

Meer weten over werken in de Sport & Beweging?

Bekijk werken in Sport & Beweging

Best beoordeelde werkgevers Crickettrainer

Waar kun je het beste werken als Crickettrainer? Hieronder vindt je de best door de Crickettrainer beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Crickettrainer.

Competenties, Skills en Vaardigheden Crickettrainer:

Welke competenties heeft een een Crickettrainer nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Crickettrainer

Wat voor persoonlijkheid heb je als Crickettrainer nodig? 

 

Als  Crickettrainer is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen.  De  Crickettrainer staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor  Crickettrainer naar hem/haar luisteren. Daarvoor is het belangrijk dat de trainer niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van het spel maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de  Crickettrainer ook zien als leider. Bij  Cricket wordt er ook meestal op een groot veld getraind. Hiervoor is het des te belangrijker dat de trainer overwicht heeft om de groep te laten luisteren en zichzelf verstaanbaar te maken.

Tevens is het zaak dat de  Crickettrainer een goede waarnemer is. De  Crickettrainer moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de  Crickettrainer in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.      

 

Bekijk de persoonstypen voor Crickettrainer


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Crickettrainer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Crickettrainer

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Crickettrainer

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Crickettrainer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Crickettrainer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Crickettrainer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Crickettrainer. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Crickettrainer iets voor je?

Zou je graag Crickettrainer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Crickettrainer bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Crickettrainer

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar