Opleidingen of training Dakdekker Den Haag

Zoek je een opleiding Dakdekker in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Dakdekker die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Dakdekker Den Haag

Zou je graag Dakdekker willen worden? Of ben je al Dakdekker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Dakdekker in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dakdekker in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dakdekker in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Dakdekker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Dakdekker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Dakdekker

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Dakdekker? 

Om Dakdekker te worden dient er allereerst een opleiding tot Dakdekker gevolgd te worden. Afhankelijk van het beoogde werkniveau kan er gekozen worden voor een MBO opleiding op niveau 2, 3 of 4.

Voor de opleiding tot Dakdekker dient men te beschikken over een VMBO diploma (ahet niveau varieert, afhankelijk van de gewenste richting) of over een eerdere Dakdekkeropleiding. Zo kan men doorstromen naar niveau 3 na de opleiding Dakdekker op 2 te hebben afgerond.

De opleiding tot Primair Dakdekker duurt twee jaar, de opleiding tot Allround Dakdekker duurt drie jaar en de opleiding tot Voortgezette Dakdekker duurt één jaar.

Tijdens de opleiding tot Primaire Dakdekker leert de gegadigde hoe hij daken moet afstrippen en opnieuw moet aanleggen. Er dient een richting gekozen te worden (lei, bitumen, metaal, kunststof of dakpannen). Tijdens de opleiding tot Allround Dakdekker leer je over meerdere soorten dakdekking en leer je leiding te geven aan kleine groepen. De opleiding tot Voortgezette Dakdekker draait om de te gebruiken procedures tijdens het dakdekken. Na afronding van deze opleiding mag men zelfstandig daken leggen en kan men optreden als voorman (leidinggevende over een groep bouwvakkers).


Filter