Directeur Artis Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Directeur Artis? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep directeur artis. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je directeur artis wordt.

Wat is een Directeur Artis?

Artis is de oudste dierentuin van Nederland en is gelegen in Amsterdam. De officiële benaming is Het Koninklijk Zoölogisch Genootschap Natura Artis Magistra. Dit betekent “de natuur is de leermeesteres van de kunst”. In de volksmond wordt de dierentuin Artis genoemd. Artis wil de liefde en zorg voor de natuur stimuleren. De dierentuin huisvest vele honderden verschillende diersoorten en ontvangt jaarlijks vele bezoekers.

Stichting
Natura Artis Magistra is een stichting zonder winstoogmerk. Bij Artis werken vele medewerkers en vrijwilligers om het park draaiende te houden. Denk hierbij aan dierenverzorgers, horecamedewerkers, kassamedewerkers en tuinmannen. De organisatie wordt aangestuurd door een directie. Aan het hoofd van de directie staat de directeur. De Directeur van Artis heeft een leidinggevende functie en organiseert al het reilen en zeilen binnen het park. De directeur en de rest van de directie moeten verantwoording afleggen aan de Raad van Toezicht.

Baas
De Directeur Artis is de baas van de dierentuin. De directeur stuurt de verschillende medewerkers aan en ziet er op toe dat zij hun dagelijkse werkzaamheden goed uitvoeren. Hiernaast is de directeur ook verantwoordelijk voor de organisatiestructuur, financiering, toekomstplannen, aanpassingen en beslissingen over de diersoorten en de dierverblijven. De directeur is de hoofdverantwoordelijk voor de gang van zaken in het park.

Wil je werken als Directeur Artis?

Werk je al als Directeur Artis en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Directeur Artis worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Directeur Artis, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Directeur Artis in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €4000 tot €6000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Directeur Artis

Wat verdient een Directeur Artis?

Er is weinig concrete informatie over het salaris van de Directeur van Artis te vinden. Maar gemiddeld zal dit zeker tussen de €4000,- en €6000,- liggen. Tot de overige arbeidsvoorwaarden horen onder meer vakantiedagen.

Salarisschaal Directeur Artis

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Directeur Artis

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Directeur Artis

Wat is de toekomst van Directeur Artis?

Er is slechts één Directeur Artis en dat geeft weinig arbeidsmarktperspectief. Door doorzettingsvermogen te hebben en hard te werken, is het mogelijk om toe te treden tot de directie en misschien kans te maken op deze functie.

Baankans Directeur Artis

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Directeur Artis worden: Opleidingen tot Directeur Artis

Wil je directeur artis worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Directeur Artis? 

De directeur kan verschillende opleidingen gedaan hebben. Vaak is een opleiding zoals Bedrijfskunde gewenst. Belangrijker is affiniteit met dieren en natuur en de nodige ervaring.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Directeur Artis

Meer opleidingen Directeur Artis

Weet je nog niet of je Directeur Artis wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Directeur Artis of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Directeur Artis

Met wie werkt een Directeur Artis samen? 

De Directeur Artis werkt samen met de andere directieleden. Zij moeten verantwoording afleggen aan de Raad van Toezicht. Daarnaast stuurt de directeur de andere medewerkers aan.


Directeur Artis


Organisaties waar een Directeur Artis werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Directeur Artis meestal werkt.

Waar werkt een Directeur Artis?

De Directeur Artis werkt voor een stichting zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat de directeur voor een non-profit organisatie werkzaam is.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Directeur Artis

Waar kun je het beste werken als Directeur Artis? Hieronder vind je de best door de Directeur Artis beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Directeur Artis.

Competenties, Skills en Vaardigheden Directeur Artis:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Directeur Artis.

Welke competenties heeft een Directeur Artis nodig?

Een Directeur Artis heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Directeur Artis

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Directeur Artis passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Directeur Artis nodig? 

De Directeur Artis moet goed leiding kunnen geven en beslissingen kunnen nemen (Baas). De directeur moet verantwoordelijk zijn, beschikken over voldoende kennis van de bedrijfsvoering en toekomstplannen kunnen maken. De directeur moet hierbij weten wat de mensen en dus bezoekers van de dierentuin willen zien en willen ervaren (Gever). Alleen op die manier kunnen de doelen behaald worden.

Bekijk de persoonstypen voor Directeur Artis


Baas


Lees meer

Gever


Lees meer

Interview met een Directeur Artis

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Directeur Artis

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Directeur Artis

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Directeur Artis

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Directeur Artis dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Directeur Artis belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Directeur Artis. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Directeur Artis iets voor je?

Zou je graag Directeur Artis willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Directeur Artis bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Directeur Artis

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar