Dieren & Verzorging Dieren & Verzorging

Sector Dieren & Verzorging

Er zijn heel veel verschillende terreinen waar met dieren wordt gewerkt. Te denken valt aan verzorging, geneeskunde en onderzoek. Denk ook aan een manegehouder of viskweker. Er zijn verschillende verenigingen die de belangen van dieren zo goed mogelijk proberen te behartigen. Voorbeelden hiervan zijn 'Stichting Aap', 'Pup in nood' en 'WSPA'. Ook in de politiek besteedt men steeds meer aandacht aan de dieren in onze omgeving. De Partij voor de Dieren is een partij die opkomt voor de flora en fauna in Nederland. Onder treft u alle dieren (veterinaire) en verzorgende functies en beroepen en uiteraard ook de vacatures.

Wat wordt er verdiend in de sector Dieren & Verzorging?

De salarissen van de verschillende beroepen lopen dermate uiteen, dat er geen duidelijke lijn in te vinden is. Het salaris wordt bepaald door middel van de leeftijd, opleiding, werkervaring en grootte van het bedrijf. Wel valt op te merken dat er binnen deze sector weinig tot niet met bonussen of andere extra's wordt gewerkt. Deze sector wordt ook wel genoemd: dierensector, dierenverzorging, werken met dieren

57 Beroepen in de sector Dieren & Verzorging

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Paardenhandelaar
  Salaris: onbekend
  Opleiding: MBO, HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep paardenhandelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je paardenhandelaar wordt.
  Au pair
  Salaris: €200 tot €1000
  Opleiding: Geen
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep au pair. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je au pair wordt.
  Gastouder
  Salaris: €1700 tot €2300
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO, HBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep gastouder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je gastouder wordt.
  Dierenartsbezoeker
  Salaris: onbekend
  Opleiding: MBO, HBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep dierenartsbezoeker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je dierenartsbezoeker wordt.
  Keurmeester van Waren
  Salaris: €1950 tot €2700
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep keurmeester van waren. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je keurmeester van waren wordt.
  Primatoloog
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Geen
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep primatoloog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je primatoloog wordt.
  Dierwetenschapper
  Salaris: €2400 tot €3000
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep dierwetenschapper. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je dierwetenschapper wordt.
  Zoöloog
  Salaris: onbekend
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep zoöloog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je zoöloog wordt.
  Haaienonderzoeker
  Salaris: onbekend
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep haaienonderzoeker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je haaienonderzoeker wordt.
  Docent dierverzorging
  Salaris: €1500 tot €2100
  Opleiding: HBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent dierverzorging. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent dierverzorging wordt.
  per pagina

  Filter