Docent bestuurlijke informatievoorziening Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent bestuurlijke informatievoorziening? Lees de functieomschrijving.

De docent bestuurlijke informatievoorziening geeft les in het vak bestuurlijke informatievoorziening.

De docent bestuurlijke informatievoorziening geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie, fiscale economie, Financial Services Management of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent bestuurlijke informatievoorziening is zijn kennis en visie op het gebied van het vak bestuurlijke informatievoorziening overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen over de meer technische aspecten van informatie(stromen). Hij leert zijn leerlingen/studenten omgaan met het programma MS Access, leert zijn leerlingen/studenten hoe ze de eisen van informatieverzorging in kwalitatieve zin kunnen omschrijven en waar deze aan moeten voldoen, hoe ze een database-ontwerp kunnen beoordelen op basis van geldigheid en naar aanleiding daarvan zelf ook een database-ontwerp kunnen aanleveren en hoe ze een eenvoudig gegevensmodel kunnen invoeren in Access en deze gegevens kunnen manipuleren tot informatie.

De docent bestuurlijke informatievoorziening ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent bestuurlijke informatievoorziening de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent bestuurlijke informatievoorziening heeft verstand van het vak bestuurlijke informatievoorziening en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent bestuurlijke informatievoorziening projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent bestuurlijke informatievoorziening ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent bestuurlijke informatievoorziening?

Werk je al als Docent bestuurlijke informatievoorziening en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent bestuurlijke informatievoorziening worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent bestuurlijke informatievoorziening, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent bestuurlijke informatievoorziening in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen/studenten
  • Collega's
  • Directeur van de school

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent bestuurlijke informatievoorziening

Wat verdient een Docent bestuurlijke informatievoorziening?

Het salaris van de docent bestuurlijke informatievoorziening die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2000,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent bestuurlijke informatievoorziening

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent bestuurlijke informatievoorziening

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent bestuurlijke informatievoorziening

Hoe goed is de toekomst voor de Docent bestuurlijke informatievoorziening? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent bestuurlijke informatievoorziening is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent bestuurlijke informatievoorziening de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven of cursussen/lessen/workshops in MS Access te gaan geven.

Baankans Docent bestuurlijke informatievoorziening

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent bestuurlijke informatievoorziening worden: Opleidingen tot Docent bestuurlijke informatievoorziening

Hoe word je een Docent bestuurlijke informatievoorziening? 

De docent bestuurlijke informatievoorziening heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd, heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig) of een opleiding ''Bestuurlijke Informatievoorziening'' gevolgd. Daarnaast heeft de docent bestuurlijke informatievoorziening een ruime kennis van het programma MS Access.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent bestuurlijke informatievoorziening

Meer opleidingen Docent bestuurlijke informatievoorziening

Weet je nog niet of je Docent bestuurlijke informatievoorziening wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent bestuurlijke informatievoorziening of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent bestuurlijke informatievoorziening

Met wie werkt een Docent bestuurlijke informatievoorziening samen? 

Het netwerk van de docent bestuurlijke informatievoorziening bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's en de directeur van de school.


  • Leerlingen/studenten
  • Collega's
  • Directeur van de school
Docent bestuurlijke informatievoorziening


Organisaties waar een Docent bestuurlijke informatievoorziening werkzaam is

Waar werkt een Docent bestuurlijke informatievoorziening meestal? 

De docent bestuurlijke informatievoorziening geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Docent bestuurlijke informatievoorziening

Waar kun je het beste werken als Docent bestuurlijke informatievoorziening? Hieronder vindt je de best door de Docent bestuurlijke informatievoorziening beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent bestuurlijke informatievoorziening.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent bestuurlijke informatievoorziening:

Welke competenties heeft een een Docent bestuurlijke informatievoorziening nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent bestuurlijke informatievoorziening

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent bestuurlijke informatievoorziening nodig? 

De docent bestuurlijke informatievoorziening is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak bestuurlijke informatievoorziening over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen. De docent bestuurlijke informatievoorziening is een ook waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden en ze waar nodig extra begeleiding kan bieden.

Bekijk de persoonstypen voor Docent bestuurlijke informatievoorziening


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent bestuurlijke informatievoorziening

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent bestuurlijke informatievoorziening

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent bestuurlijke informatievoorziening

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent bestuurlijke informatievoorziening

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent bestuurlijke informatievoorziening dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent bestuurlijke informatievoorziening belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent bestuurlijke informatievoorziening. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent bestuurlijke informatievoorziening iets voor je?

Zou je graag Docent bestuurlijke informatievoorziening willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent bestuurlijke informatievoorziening bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent bestuurlijke informatievoorziening

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar