Docent conflictmanagement Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent conflictmanagement? Lees de functieomschrijving.

De docent conflictmanagement geeft les in het vak conflictmanagement.

De docent conflictmanagement geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting recht of een andere soortgelijke juridische opleiding. De docent conflictmanagement geeft theorieles over alle facetten van het vak conflictmanagement. De docent conflictmanagement geeft zijn leerlingen/studenten les over hoe zij met conflicten tussen mensen op bijvoorbeeld de werkvloer van een bedrijf om moeten gaan en hoe zij kunnen bemiddelen. De voornaamste taak van de docent conflictmanagement is zijn kennis en visie op het gebied van conflictmanagement overbrengen op zijn leerlingen/studenten zodat zij deze kennis mee kunnen nemen naar hun toekomstige beroep binnen de juridische sector.

De docent conflictmanagement ontwikkelt over het algemeen met behulp van bestaand lesmateriaal zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens die hij vervolgens nakijkt, bespreekt en becijfert. De docent conflictmanagement kijkt naar aanleiding van deze resultaten naar de studievoortgang en ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten, bespreekt deze met ze en geeft ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent conflictmanagement heeft zelf verstand van het vak conflictmanagement en de juridische sector en weet zijn kennis op een interessante, begrijpelijke en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer een leerling/student zich niet goed gedraagt om de orde in de klas te bewaren.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent conflictmanagement ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's (waarin de opleiding, de leerlingen/studenten en de school worden besproken) en gaat hij op stagebezoek bij het bedrijf waar zijn studenten stage lopen tijdens de stageperiode.

Wil je werken als Docent conflictmanagement?

Werk je al als Docent conflictmanagement en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent conflictmanagement worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent conflictmanagement, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent conflictmanagement in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Menesn uit het vak en stagebegeleiders
 • Ouders van leerlingen/studenten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1500 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent conflictmanagement

Wat verdient een Docent conflictmanagement?

Het salaris van de docent conflictmanagement ligt tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van de school waar hij werkzaam is en het aantal jaren werkervaring.

 

Salarisschaal Docent conflictmanagement

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent conflictmanagement

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent conflictmanagement

Hoe goed is de toekomst voor de Docent conflictmanagement? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent conflictmanagement is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen voor de docent conflictmanagement met relevante werkervaring of relevante diploma's.

Daarnaast kan de docent conflictmanagement doorgroeien binnen het onderwijs door naast zijn werkzaamheden in de klas ook een mentorrol op zich te nemen of kan hij nog een studie volgen/doorleren en vervolgens ook les op een Hogeschool conflictmanagement gaan geven.

Baankans Docent conflictmanagement

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent conflictmanagement worden: Opleidingen tot Docent conflictmanagement

Hoe word je een Docent conflictmanagement? 

De docent conflictmanagement heeft een opleiding ''Arbeidsrecht'', ''Bedrijfsrecht'', ''Nederlands Recht'' of een andere soortgelijke juridische opleiding gevolgd (WO, vierjarig) en is na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of na praktijkervaring les gaan geven.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent conflictmanagement

Meer opleidingen Docent conflictmanagement

Weet je nog niet of je Docent conflictmanagement wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent conflictmanagement of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent conflictmanagement

Met wie werkt een Docent conflictmanagement samen? 

Het netwerk van de docent conflictmanagement bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school, mensen uit het vak die op school komen spreken, ouders van leerlingen/studenten tijdens ouderavonden en de stagebegeleiders op stagebedrijven waar zijn leerlingen/studenten stage lopen.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Menesn uit het vak en stagebegeleiders
 • Ouders van leerlingen/studenten
Docent conflictmanagement


Organisaties waar een Docent conflictmanagement werkzaam is

Waar werkt een Docent conflictmanagement meestal? 

De docent conflictmanagement werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent conflictmanagement

Waar kun je het beste werken als Docent conflictmanagement? Hieronder vindt je de best door de Docent conflictmanagement beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent conflictmanagement.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent conflictmanagement:

Welke competenties heeft een een Docent conflictmanagement nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent conflictmanagement

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent conflictmanagement nodig? 

De docent conflictmanagement is een waarnemer. Hij let goed op de ontwikkelingen binnen de maatschappij om dit te verwerken in zijn lesmateriaal en let daarnaast goed op de studievoortgang en ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent conflictmanagement een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van conflictmanagement over op zijn leerlingen/studenten en biedt en geeft ze waar nodig individuele begeleiding.

Bekijk de persoonstypen voor Docent conflictmanagement


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent conflictmanagement

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent conflictmanagement

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent conflictmanagement

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent conflictmanagement

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent conflictmanagement dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent conflictmanagement belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent conflictmanagement. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent conflictmanagement iets voor je?

Zou je graag Docent conflictmanagement willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent conflictmanagement bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent conflictmanagement

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar