Opleidingen of training Docent danswetenschap Rotterdam

Zoek je een opleiding Docent danswetenschap in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent danswetenschap die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent danswetenschap Rotterdam

Zou je graag Docent danswetenschap willen worden? Of ben je al Docent danswetenschap en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent danswetenschap in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent danswetenschap in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent danswetenschap in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent danswetenschap

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent danswetenschap

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent danswetenschap

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent danswetenschap? 

De docent danswetenschap heeft een opleiding ''Theaterwetenschap'' of ''Docent Dans'' gevolgd (HBO of WO, vierjarig) en is (eventueel na jaren praktijkervaring) les gaan geven als docent.


Filter