Docent deskresearch Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent deskresearch? Lees de functieomschrijving.

De docent deskresearch geeft les in het vak deskresearch.

De docent deskresearch geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement, cultuur, bedrijfsadministratie of een andere soortgelijke opleiding. De docent deskresearch geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak deskresearch. In dit vak leren leerlingen/studenten hoe ze beschikbare bruikbare gegevens kunnen opzoeken voor een onderzoeksvraag. De docent deskresearch leert zijn leerlingen/studenten hoe ze deze gegevens snel en efficiënt kunnen vinden en kunnen leveren zodat zij deze kennis mee kunnen nemen binnen hun toekomstige beroep.

De docent deskresearch ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent deskresearch naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent deskresearch heeft verstand van het vak deskresearch en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent deskresearch de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Wil je werken als Docent deskresearch?

Werk je al als Docent deskresearch en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent deskresearch worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent deskresearch, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent deskresearch in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Leerlingen/studenten
 • Stagebegeleiders

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent deskresearch

Wat verdient een Docent deskresearch?

De docent deskresearch verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Salarisschaal Docent deskresearch

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent deskresearch

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent deskresearch

Hoe goed is de toekomst voor de Docent deskresearch? 

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent deskresearch is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent deskresearch ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Baankans Docent deskresearch

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent deskresearch worden: Opleidingen tot Docent deskresearch

Hoe word je een Docent deskresearch? 

De docent deskresearch heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'' en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent deskresearch.

 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent deskresearch

Meer opleidingen Docent deskresearch

Weet je nog niet of je Docent deskresearch wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent deskresearch of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent deskresearch

Met wie werkt een Docent deskresearch samen? 

Het netwerk van de docent deskresearch bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten en de stagebegeleiders op de stagebedrijven.


 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Leerlingen/studenten
 • Stagebegeleiders
Docent deskresearch


Organisaties waar een Docent deskresearch werkzaam is

Waar werkt een Docent deskresearch meestal? 

De docent deskresearch werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent deskresearch

Waar kun je het beste werken als Docent deskresearch? Hieronder vindt je de best door de Docent deskresearch beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent deskresearch.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent deskresearch:

Welke competenties heeft een een Docent deskresearch nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent deskresearch

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent deskresearch nodig? 

De docent deskresearch is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent deskresearch een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak deskresearch over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Bekijk de persoonstypen voor Docent deskresearch


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent deskresearch

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent deskresearch

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent deskresearch

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent deskresearch

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent deskresearch dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent deskresearch belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent deskresearch. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent deskresearch iets voor je?

Zou je graag Docent deskresearch willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent deskresearch bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent deskresearch

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar