Opleidingen of training Docent eventmanagement Utrecht

Zoek je een opleiding Docent eventmanagement in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Docent eventmanagement die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent eventmanagement Utrecht

Zou je graag Docent eventmanagement willen worden? Of ben je al Docent eventmanagement en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent eventmanagement in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Docent eventmanagement in Utrecht:

Training Online en Hybride events- Event Management

Training Online en Hybride events- Event Management | regio Utrecht

Doel van deze leergang Door de Coronacrisis is de rol van de Event Manager drastisch veranderd. Evenementen dienen georganiseerd te worden binnen nieuwe veiligheidskaders, hybride evenementen en online componenten. Als event professional de belangrijke taak om je voor te bereiden op …

  • Onderwerp opleiding Docent eventmanagement
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 295,00
  • Duur 4 uren
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent eventmanagement

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent eventmanagement

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Docent eventmanagement? 

De docent eventmanagement heeft over het algemeen zelf een opleiding ''Eventmanagement'' of ''Evenementenorganisatie'' gevolgd en heeft eventueel een onderwijsbevoegdheid gehaald. Daarnaast kan de docent eventmanagement ook na vele jaren werkervaring binnen de evenementenbranche les gaan geven om zijn kennis en visie op leerlingen/studenten over te brengen.


Filter