Docent fysieke distributie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent fysieke distributie? Lees de functieomschrijving.

De docent fysieke distributie geeft les in het vak fysieke distributie.

De docent fysieke distributie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting logistiek, logistiek en economie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent fysieke distributie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak fysieke distributie overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

De docent fysieke distributie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten schriftelijke opdrachten, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent fysieke distributie de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent fysieke distributie heeft verstand van het vak fysieke distributie en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent fysieke distributie projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent fysieke distributie ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent fysieke distributie?

Werk je al als Docent fysieke distributie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent fysieke distributie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent fysieke distributie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent fysieke distributie in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent fysieke distributie

Wat verdient een Docent fysieke distributie?

Het salaris van de docent fysieke distributie die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent fysieke distributie

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent fysieke distributie

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent fysieke distributie

Hoe goed is de toekomst voor de Docent fysieke distributie? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent fysieke distributie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent fysieke distributie de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent fysieke distributie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent fysieke distributie worden: Opleidingen tot Docent fysieke distributie

Hoe word je een Docent fysieke distributie? 

De docent fysieke distributie heeft een WO opleiding ''Transport, Infrastructure and Logistics'', ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'' of ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' gevolgd.

 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent fysieke distributie

Meer opleidingen Docent fysieke distributie

Weet je nog niet of je Docent fysieke distributie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent fysieke distributie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent fysieke distributie

Met wie werkt een Docent fysieke distributie samen? 

Het netwerk van de docent fysieke distributie bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak
Docent fysieke distributie


Organisaties waar een Docent fysieke distributie werkzaam is

Waar werkt een Docent fysieke distributie meestal? 

De docent fysieke distributie geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent fysieke distributie

Waar kun je het beste werken als Docent fysieke distributie? Hieronder vindt je de best door de Docent fysieke distributie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent fysieke distributie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent fysieke distributie:

Welke competenties heeft een een Docent fysieke distributie nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent fysieke distributie

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent fysieke distributie nodig? 

De docent fysieke distributie is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent fysieke distributie ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak fysieke distributie over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent fysieke distributie


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent fysieke distributie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent fysieke distributie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent fysieke distributie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent fysieke distributie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent fysieke distributie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent fysieke distributie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent fysieke distributie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent fysieke distributie iets voor je?

Zou je graag Docent fysieke distributie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent fysieke distributie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar