Docent Illustrator Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent Illustrator? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent illustrator. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent illustrator wordt.

 

Wat is een Docent Illustrator?

De docent Illustrator geeft les in het vak Illustrator.

De docent Illustrator geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting kunst, grafische vormgeving, informatica, communicatie en multimedia design en andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent Illustrator freelance cursussen, trainingen en workshops geven.De docent Illustrator geeft les in het vak Illustrator en leert zijn leerlingen/studenten hoe ze met dit geavanceerde tekenprogramma patronen, letters, logo's en illustraties kunnen maken. Zo kunnen de leerlingen/studenten nadat zij het vak volledig hebben afgerond perfect met het programma Illustrator omgaan en deze kennis gebruiken binnen hun toekomstige beroep.

De docent Illustrator ontwikkelt (met behulp van het programma Illustrator) zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen opdrachten, huiswerk en toetsen die hij vervolgens nakijkt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent Illustrator de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bij en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent Illustrator heeft kennis van het programma Illustrator en weet zijn kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent Illustrator ook aanwezig bij vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en de school.Wil je werken als Docent Illustrator?

Werk je al als Docent Illustrator en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent Illustrator worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent Illustrator, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent Illustrator in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen/studenten/mensen
  • Collega's
  • Werkgever

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1300 tot €1700

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Illustrator

Wat verdient een Docent Illustrator?

De docent Illustrator die op een vaste school voor een vaste werkgever werkzaam is verdiend tussen de €1300,- en €1700,- bruto per maand. De docent Illustrator die freelance cursussen/workshops/trainen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; voor hem valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent Illustrator

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent Illustrator

Er zijn geen vacatures Docent Illustrator aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent Illustrator in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent Illustrator in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent Illustrator

Wat is de toekomst van Docent Illustrator?

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent Illustrator is gemiddeld. De docent Illustrator kan in vaste dienst worden genomen bij een school om aan meerdere opleidingen les te gaan geven of kan freelance cursussen/lessen/workshops geven. Daarnaast kan hij de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere computerprogramma's les te gaan geven.

Baankans Docent Illustrator

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent Illustrator worden: Opleidingen tot Docent Illustrator

Wil je docent illustrator worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent Illustrator? 

Voor het beroep van docent Illustrator is geen specifieke opleiding. Wel kan de docent Illustrator een opleiding ''ICT'' of een andere soortgelijke opleiding hebben gevolgd.

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent Illustrator

Ilustrator CC
In deze overcomplete online cursus Illustrator leer je alles over het tekenen van vectoren. De nadruk in deze cursus ligt op korte, praktische tutorials die je makkelijk kan vertalen naar …
Adobe Illustrator [NL of EN]
ALTERNATIEF: Ook mogelijk als avondcursusBekijk de website van Creatie Nest voor meer informatie over de avondcursussen. Also available in englishCheck out our website for more information in English. …
Adobe DTP Traject (Photoshop, Illustrator & InDesign) [NL of EN]
ALTERNATIEF: Ook mogelijk als avondcursusBekijk de website van Creatie Nest voor meer informatie over de avondcursussen. Also available in englishCheck out our website for more information in English.
Cursus op maat: Adobe of Affinity [NL of EN]
Also available in englishCheck out our website for more information in English. Creatie Nest biedt een persoonsgericht leertraject.Creëer met het DTP traject of de losse cursussen jouw unieke …
Adobe Illustrator
ADOBE ILLUSTRATOR Adobe llustrator is onmisbaar voor iedereen die vectorillustraties moet maken of bewerken, zoals webdesigners, illustratoren, animatoren, architecten en marketing- en communicatiemedewerkers. Met dit handige programma kunnen diverse uitingen …
Meer opleidingen Docent Illustrator

Weet je nog niet of je Docent Illustrator wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent Illustrator of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Docent Illustrator

Met wie werkt een Docent Illustrator samen? 

Het netwerk van de docent Illustrator bestaat uit zijn leerlingen/studenten/mensen die de workshops/cursussen volgen, zijn collega's, en zijn werkgever.


  • Leerlingen/studenten/mensen
  • Collega's
  • Werkgever
Docent Illustrator


Organisaties waar een Docent Illustrator werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent Illustrator meestal werkt.

Waar werkt een Docent Illustrator?

De docent Illustrator werkt freelance of op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent Illustrator

Waar kun je het beste werken als Docent Illustrator? Hieronder vind je de best door de Docent Illustrator beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent Illustrator.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent Illustrator:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent Illustrator.

Welke competenties heeft een Docent Illustrator nodig?

Een Docent Illustrator heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent Illustrator

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent Illustrator passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent Illustrator nodig? 

De docent Illustrator is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak Illustrator over op zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent Illustrator een waarnemer. Hij let goed op de leerlingen/studenten, let op hun studieontwikkeling en studievoortgang, treedt waar nodig streng op en geeft ze waar nodig individuele begeleiding om ze te helpen het programma beter te leren kennen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Illustrator


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent Illustrator

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent Illustrator

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent Illustrator

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent Illustrator

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent Illustrator dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent Illustrator belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent Illustrator. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent Illustrator iets voor je?

Zou je graag Docent Illustrator willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent Illustrator bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent Illustrator

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar