Boeken Docent journalistiek

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent journalistiek is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid binnen de scholen (mits hij de juiste kwalificaties of een goed aantal jaren werkervaring heeft). Daarnaast kan de docent journalistiek ook werkzaam zijn als journalist of kan hij een andere rol binnen de school op zich nemen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Docent journalistiek. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Docent journalistiek. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Docent journalistiek die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Docent journalistiek:

El Periodismo Constructor

El Periodismo Constructor

El Periodismo Constructor - Spaanstalig | Paperback | 9783845495958 | 428 pagina's

El periodismo pasa por momentos dificiles. Tanto en su adaptacion a las nuevas tecnologias, como por la crisis economica mundial que acosa a las publicaciones. Los principales damnificados de esta situacion son los periodistas. En 1920, Walter Lippmann dijo que las democracias occidentales estaban mal y que tambien la prensa lo estaba. Tal vez su …