Opleidingen of training Docent journalistiek Breda

Zoek je een opleiding Docent journalistiek in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent journalistiek die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent journalistiek Breda

Zou je graag Docent journalistiek willen worden? Of ben je al Docent journalistiek en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent journalistiek in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent journalistiek in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent journalistiek in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent journalistiek

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent journalistiek

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent journalistiek

Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent journalistiek? 

De docent journalistiek heeft een opleiding ''Journalistiek'', ''Journalistiek en Media'' ''Media en Cultuur'' of ''Mediacultuur'' gevolgd (mbo, hbo of wo, vierjarig) en is na praktijk en werkervaring les gaan geven.


Filter