Docent kwantitatieve methoden en technieken Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent kwantitatieve methoden en technieken? Lees de functieomschrijving.

De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les in het vak kwantitatieve methoden en technieken.

De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding.

De docent kwantitatieve methoden en technieken ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent kwantitatieve methoden en technieken de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent kwantitatieve methoden en technieken heeft verstand van het vak kwantitatieve methoden en technieken en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent kwantitatieve methoden en technieken projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent kwantitatieve methoden en technieken ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent kwantitatieve methoden en technieken?

Werk je al als Docent kwantitatieve methoden en technieken en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent kwantitatieve methoden en technieken worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent kwantitatieve methoden en technieken, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent kwantitatieve methoden en technieken

Wat verdient een Docent kwantitatieve methoden en technieken?

Het salaris van de docent kwantitatieve methoden en technieken die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent kwantitatieve methoden en technieken

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent kwantitatieve methoden en technieken

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent kwantitatieve methoden en technieken

Hoe goed is de toekomst voor de Docent kwantitatieve methoden en technieken? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent kwantitatieve methoden en technieken is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent kwantitatieve methoden en technieken de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent kwantitatieve methoden en technieken

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent kwantitatieve methoden en technieken worden: Opleidingen tot Docent kwantitatieve methoden en technieken

Hoe word je een Docent kwantitatieve methoden en technieken? 

De docent kwantitatieve methoden en technieken heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent kwantitatieve methoden en technieken

Meer opleidingen Docent kwantitatieve methoden en technieken

Weet je nog niet of je Docent kwantitatieve methoden en technieken wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent kwantitatieve methoden en technieken of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent kwantitatieve methoden en technieken

Met wie werkt een Docent kwantitatieve methoden en technieken samen? 

Het netwerk van de docent kwantitatieve methoden en technieken bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak
Docent kwantitatieve methoden en technieken


Organisaties waar een Docent kwantitatieve methoden en technieken werkzaam is

Waar werkt een Docent kwantitatieve methoden en technieken meestal? 

De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent kwantitatieve methoden en technieken

Waar kun je het beste werken als Docent kwantitatieve methoden en technieken? Hieronder vindt je de best door de Docent kwantitatieve methoden en technieken beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent kwantitatieve methoden en technieken:

Welke competenties heeft een een Docent kwantitatieve methoden en technieken nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent kwantitatieve methoden en technieken

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent kwantitatieve methoden en technieken nodig? 

De docent kwantitatieve methoden en technieken is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent kwantitatieve methoden en technieken ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak kwantitatieve methoden en technieken over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent kwantitatieve methoden en technieken


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent kwantitatieve methoden en technieken

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent kwantitatieve methoden en technieken

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent kwantitatieve methoden en technieken dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent kwantitatieve methoden en technieken belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent kwantitatieve methoden en technieken. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken iets voor je?

Zou je graag Docent kwantitatieve methoden en technieken willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent kwantitatieve methoden en technieken bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar