Docent Pools Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent Pools? Lees de functieomschrijving.

De docent Pools geeft les in het vak Pools.

De docent Pools geeft les op het volwassenenonderwijs of op een MBO/HBO opleiding (bijvoorbeeld een opleiding tot tolk, steward of een talenopleiding). Ook kan de docent Pools freelance cursussen/workshops/lessen Pools geven. De docent Pools geeft les in alle facetten van het vak Pools. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze in het Pools kunnen communiceren, leert ze in het Pools schrijven, leert ze Pools lezen en leert ze de verschillende taalvormen en taalregels die in het Pools van pas zijn. De docent Pools ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten mondelinge en schriftelijke opdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens en kijkt deze na, bespreekt deze met de leerlingen/studenten en becijfert deze. Naar aanleiding van al het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les kan de docent Pools de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er beter kan en hoe hij ze daarbij het beste kan begeleiden. Indien nodig kan hij ze dan ook individuele begeleiding of extra tips, opdrachten en adviezen bieden.

De docent Pools heeft zelf veel verstand van de Poolse taal, kan vloeiend Pools spreken en kan de taal zelf goed lezen en schrijven. Hij weet zijn kennis en visie op het gebied van het vak Pools op een rustige, interessante en educatieve manier aan zijn leerlingen/studenten over te brengen. Hij is goed verstaanbaar, heeft een rustig spreektempo en weet zijn leerlingen zowel individueel als groepsgericht goede begeleiding te geven. Ook durft hij ook streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen en om de leerlingen/studenten zo goed mogelijk te motiveren en begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent Pools ook aanwezig bij vergaderingen om met zijn collega's de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleidingen en de school.

Wil je werken als Docent Pools?

Werk je al als Docent Pools en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent Pools worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent Pools, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent Pools in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de school
  • Collega's

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Pools

Wat verdient een Docent Pools?

De docent Pools die werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand. De docent Pools die alleen freelance cursussen/workshops/lessen geeft mag zijn eigen tarief bepalen; hiervoor valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent Pools

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent Pools

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent Pools

Hoe goed is de toekomst voor de Docent Pools? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent Pools is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid al moet de docent Pools wel op zoek gaan naar een school waar het vak wordt gegeven en een relevant diploma hebben behaald. Daarnaast kan de docent Pools de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook freelance cursussen/lessen/workshops Pools te gaan geven of, naast zijn rol als docent, ook nog een andere rol binnen het onderwijs op zich te nemen (bijvoorbeeld een mentorrol).

Baankans Docent Pools

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent Pools worden: Opleidingen tot Docent Pools

Hoe word je een Docent Pools? 

De docent Pools heeft zelf een cursus/training Pools gevolgd, een relevante docentenopleiding (bijvoorbeeld in de richting Talen) gevolgd of is een native speaker Pools en is na het behalen van zijn onderwijsbevoegdheid les in het vak Pools gaan geven.

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent Pools

Cursus online pools
Wilt u supersnel Pools leren? Kies direct voor deze cursus online met uw privé docent! In de file staan voor de Poolse les? Dat hoeft niet meer met deze cursus …
Blended Learning Pools (20 klokuren ind. les en 40 klokuren online
Ontdek de voordelen van Blended Learning: leren op de manier die u het plezierigst vindt. Samen met u kiezen we de trainingsvormen die het best bij uw werksituatie en leerstijl …
In-company cursus – Nederlands op werkvloer, NT2, vanuit het Pools
Cursus Nederlands op maat voor uw Poolse medewerkers bij uw locatie en door u gekozen tijden (uitstekend geschikt dus ook voor werknemers in ploegendienst). Werken met mensen die verschillenden talen …
BVC | overige talen | individuele taalcursus | 30 uur
BVC | Berlitz Virtual Classroom Overal in Nederland, én daarbuiten! Overige talen: Amhaars, Arabisch, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Kantonees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Farsi, Fins, Gaelic, Iers, Grieks, Gujarati, Haïtiaans, Creolools, Hebreeuws, …
VCA Basis Pools
Speciaal voor buitenlandse werknemers € 239,- p.p. ex. BTW Prijs is inclusief inschrijf- en examengeld, docent, lesmateriaal, catering, en bij goed resultaat een diploma en een pasje op creditcard formaat …
Meer opleidingen Docent Pools

Weet je nog niet of je Docent Pools wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent Pools of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent Pools

Met wie werkt een Docent Pools samen? 

Het netwerk van de docent Pools bestaat uit zijn leerlingen/studenten, de directeur van de school en zijn collega's.


  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de school
  • Collega's
Docent Pools


Organisaties waar een Docent Pools werkzaam is

Waar werkt een Docent Pools meestal? 

De docent Pools werkt op een school en geeft les aan klassen op het volwassenenonderwijs of aan MBO of HBO klassen. Ook kan de docent Pools freelance cursussen/lessen/workshops Pools geven.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent Pools

Waar kun je het beste werken als Docent Pools? Hieronder vindt je de best door de Docent Pools beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent Pools.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent Pools:

Welke competenties heeft een een Docent Pools nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent Pools

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent Pools nodig? 

De docent Pools is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak Pools over op zijn leerlingen/studenten en geeft ze waar nodig individuele begeleiding, tips en adviezen. Ook is de docent Pools een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten, spreekt hier met ze over en houdt hun tempo van werken en tempo van ontwikkeling nauwgezet bij om ze zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Pools


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent Pools

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent Pools

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent Pools

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent Pools

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent Pools dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent Pools belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent Pools. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent Pools iets voor je?

Zou je graag Docent Pools willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent Pools bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent Pools

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar