Docent reactiekinetiek Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent reactiekinetiek? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent reactiekinetiek. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent reactiekinetiek wordt.

 

Wat is een Docent reactiekinetiek?

De docent reactiekinetiek geeft les in het vak reactiekinetiek.

De docent reactiekinetiek geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent reactiekinetiek is zijn kennis en visie op het gebied van het vak reactiekinetiek overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak reactiekinetiek. Het vak reactiekinetiek gaat over het deel van scheikunde (de reactiekinetiek) dat zich bezig houdt met het beschrijven van de snelheid van reacties. De docent reactiekinetiek geeft onder andere les over de wiskunde die hij het vak komt kijken en leert zijn leerlingen/studenten hoe ze deze wiskundige formules kunnen toepassen.

De docent reactiekinetiek ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent reactiekinetiek de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent reactiekinetiek heeft verstand van het vak reactiekinetiek en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent reactiekinetiek projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent reactiekinetiek ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.Wil je werken als Docent reactiekinetiek?

Werk je al als Docent reactiekinetiek en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent reactiekinetiek worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent reactiekinetiek, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent reactiekinetiek in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlinge/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent reactiekinetiek

Wat verdient een Docent reactiekinetiek?

Het salaris van de docent reactiekinetiek die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent reactiekinetiek

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent reactiekinetiek

Er zijn geen vacatures Docent reactiekinetiek aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent reactiekinetiek in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent reactiekinetiek in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent reactiekinetiek

Wat is de toekomst van Docent reactiekinetiek?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent reactiekinetiek is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent reactiekinetiek de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent reactiekinetiek

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent reactiekinetiek worden: Opleidingen tot Docent reactiekinetiek

Wil je docent reactiekinetiek worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent reactiekinetiek? 

De docent reactiekinetiek heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''reactiekinetiek''.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Docent reactiekinetiek

Er zijn geen opleidingen Docent reactiekinetiek aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Docent reactiekinetiek in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs


Netwerk Docent reactiekinetiek

Met wie werkt een Docent reactiekinetiek samen? 

Het netwerk van de docent reactiekinetiek bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlinge/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied
Docent reactiekinetiek


Organisaties waar een Docent reactiekinetiek werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent reactiekinetiek meestal werkt.

Waar werkt een Docent reactiekinetiek?

De docent reactiekinetiek geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent reactiekinetiek

Waar kun je het beste werken als Docent reactiekinetiek? Hieronder vind je de best door de Docent reactiekinetiek beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent reactiekinetiek.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent reactiekinetiek:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent reactiekinetiek.

Welke competenties heeft een Docent reactiekinetiek nodig?

Een Docent reactiekinetiek heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent reactiekinetiek

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent reactiekinetiek passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent reactiekinetiek nodig? 

De docent reactiekinetiek is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent reactiekinetiek ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak reactiekinetiek over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent reactiekinetiek


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent reactiekinetiek

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent reactiekinetiek

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent reactiekinetiek

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent reactiekinetiek

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent reactiekinetiek dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent reactiekinetiek belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent reactiekinetiek. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent reactiekinetiek iets voor je?

Zou je graag Docent reactiekinetiek willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent reactiekinetiek bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent reactiekinetiek

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar