Opleidingen of training Ergotherapeut Rotterdam

Zoek je een opleiding Ergotherapeut in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Ergotherapeut die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Ergotherapeut Rotterdam

Zou je graag Ergotherapeut willen worden? Of ben je al Ergotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Ergotherapeut in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Ergotherapeut in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Ergotherapeut in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Ergotherapeut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Ergotherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Ergotherapeut

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren

Hoe word je een Ergotherapeut? 

Om Ergotherapeut te worden volg je de opleiding Ergotherapie (HBO). Deze opleiding duurt vier jaar.

Voor Ergotherapeuten is er het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is niet verplicht. Het kwaliteitsregister Paramedici is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen waaronder Ergotherapeuten.

Verder moet je als Ergotherapeut op de hoogte moeten blijven van ontwikkelingen binnen ergotherapie: nieuwe behandelingen en hulpmiddelen. Om dit te doen kan je vakliteratuur lezen of bijscholingen en cursussen volgen.


Filter