Opleidingen of training Etaleur Den Haag

Zoek je een opleiding Etaleur in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Etaleur die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Etaleur Den Haag

Zou je graag Etaleur willen worden? Of ben je al Etaleur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Etaleur in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Etaleur in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Etaleur in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Etaleur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Etaleur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Etaleur

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Etaleur? 

De MBO opleiding Etaleur - of de opleiding Vormgeving Ruimtelijke Presentatie en Communicatie - besteedt aandacht aan verschillende aspecten van het beroep. Zo komen etalage decoreren, winkelstylen en inrichten aan bod. Maar omdat veel Etaleurs freelance werken komen veelal ook onderwerpen als verkooptraining, timemanagement en ondernemersvaardigheden tijdens de studie voorbij.

Belangrijk is dat Etaleurs ook meer leren over reclame en promotie, presentatietechnieken en de uitwerking die het heeft op de klanten van de winkel.

Naast het theoretische gedeelte van de studie zal er ook tijd zijn om het geleerde in de praktijk te brengen. Een stage is dan ook onderdeel van de opleiding tot Etaleur.

Na afloop van de MBO opleiding Etaleur kun je op HBO niveau door gaan in Productstyling en Vormgeving.


Filter