Facility Coördinator: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Facility Coördinator: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Facility Coördinator. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Facility Coördinator nodig heeft.Wat doet een Facility Coördinator? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Facility Coördinator?

De Facility Coördinator zorgt ervoor dat praktische werkomstandigheden binnen een organisatie voldoende ondersteunend zijn voor het personeel. Een Facility Coördinator ziet wat er aan goederen en diensten ontbreekt en wat er veranderd of toegevoegd kan worden om de faciliteiten te verbeteren.

Het werk van een Facility Coördinator kan inhoudelijk variëren, maar de kerntaken blijven hetzelfde. De Facility Coördinator gaat over de aanschaf of reparatie van goederen (bureaustoelen, computers) en/of gebouw en stuurt facilitair personeel aan. Dit kan eigen personeel zijn, als een conciërge, maar het kan ook zijn dat hij personeel inhuurt, bijvoorbeeld cateraars, schoonmakers of bewakers. De Facility Coördinator is hiervoor gebonden aan een budget. In overleg met het management of de directie bepaalt de Facility Coördinator wat prioriteiten zijn. Verder houdt een Facility Coördinator zich bijvoorbeeld bezig met het bewaken van geleverde diensten van opdrachtgevers en het onderhouden van contact met interne klanten. Het kan tevens zo zijn dat er projecten zijn waar de Facility Coördinator een rol in heeft. Het gaat dan om het voeren van gesprekken, het voorzitten van en deelnemen aan vergaderingen, het inventariseren en controleren van spullen en diverse administratieve taken als factuurcontrole, rapportages schrijven, het maken en lezen van verslagen en het invullen van beoordelingsformulieren.

 

Past het beroep Facility Coördinator bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Facility Coördinator

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Facility Manager, Teamleider Facilitair


Vacatures Facility Coördinator

Op zoek naar een nieuwe baan als Facility Coördinator? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Facility Coördinator. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Facility Coördinator per ervaringsniveau

junior Facility Coördinator vacatures startend Facility Coördinator vacatures senior Facility Coördinator vacatures beginnend Facility Coördinator vacatures trainee Facility Coördinator vacatures leidinggevend Facility Coördinator vacatures medior Facility Coördinator vacatures aankomend Facility Coördinator vacatures ervaren Facility Coördinator vacatures leerling Facility Coördinator vacatures vacatures omscholen tot Facility Coördinator vacatures opleiding tot Facility Coördinator

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Facility Coördinator

Wat verdient een Facility Coördinator?

Een Facility Coördinator (WO) zal als starter ongeveen €3000 per maand kunnen verwachten, wat voor een HBO'er of assistent lager ligt. Het salaris kan oplopen tot wel €7250 per maand. Omdat men als Facility Coördinator op zoveel verschillende plekken terecht kan komen en de baan elke keer weer anders ingevuld wordt, zijn de arbeidsvoorwaarden ook per functie verschillend.

Salarisschaal Facility Coördinator

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Facility Coördinator

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Facility Coördinator


Bekijk het salaris Facility Coördinator per ervaringsniveau

Salaris junior Facility Coördinator Wat verdient een startend Facility Coördinator? Wat is het loon senior Facility Coördinator? beginnend Facility Coördinator salaris Maximaal salaris trainee Facility Coördinator Hoeveel verdient een leidinggevend Facility Coördinator? Wat is het salaris van een medior Facility Coördinator? Salaris aankomend Facility Coördinator Wat verdient een ervaren Facility Coördinator? Welk salaris krijgt een leerling Facility Coördinator?


Facility Coördinator worden: Opleidingen tot Facility Coördinator

Wil je Facility Coördinator worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Facility Coördinator.

Hoe word je een Facility Coördinator? 

De meest directe route naar een baan als Facility Coördinator is een HBO-opleiding in Facility Management/Facilitaire Dienstverlening. Het is echter ook mogelijk om met een andere HBO- of WO-opleiding (in de financiële hoek) aan de slag te gaan als Facility Coördinator. Voor werk in bepaalde branches is het mogelijk om met een opleiding in Hotel- of Vrijetijdsmanagement aan de slag te kunnen. Voor mensen die een vergelijkbare opleiding hebben gevolgd en bij willen leren bestaan er MBA's die men kan halen om alsnog in Facility Management terecht te komen.

Opleidingen Facility Coördinator

Facility Management (deeltijd)
Let op: Deze opleiding valt onder het wettelijk collegegeld. Schrijf je voor deze opleiding ook in via Studielink (www.studielink.nl/) Uitgebreid De arbeidsmarkt heeft een groeiende behoefte aan facility managers op …
Facility Management (deeltijd)
z/OS Management Facility Implementation and Use 2.1 [ESB3G]
OVERVIEW This course is designed to provide you with the skills required to install and customize IBM z/OS Management Facility (z/OSMF) 2.1, and use the functions and features provided by …
z/OS Management Facility Implementation and Use 2.1 [ESB3G]
Kaasbehandeling en kaasverkoop - Ben je kok, professioneel of hobby, facilitair medewerker of cateraar? Ken dit mooie product.
Wil je voor je werk of als geïnteresseerde consument de voornaamste dingen over kaas weten? In deze online training krijg je op een deskundige, overzichtelijke en zakelijke manier uitgelegd welke …
Kaasbehandeling en kaasverkoop - Ben je kok, professioneel of hobby, facilitair medewerker of cateraar? Ken dit mooie product.
Facilitair Medewerker Allround (huismeester, bode, conciërge, handyman)
Algemeen Je bent een belangrijk aanspreekpunt op jouw locatie voor de gebruikers. Je houdt toezicht op het juiste gebruik van kopieermachines, je waarschuwt de monteur als een installatie gebreken vertoont …
Facilitair Medewerker Allround (huismeester, bode, conciërge, handyman)
Facilitair Servicedesk Coördinator
Algemeen Je staat voor de taak om de werkzaamheden van de servicedesk te coördineren. Dit houdt in dat je bezig bent de werkprocessen te verbeteren, nieuwe collega’s inwerkt en coacht, …
Facilitair Servicedesk CoördinatorFacility Coördinator worden: Omscholen tot Facility Coördinator

Als je je wilt omscholen tot Facility Coördinator is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Facility Coördinator zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Facility Coördinator dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Facility Coördinator

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Facility Coördinator

Als je Facility Coördinator wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Facility Coördinator zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Facility Coördinator

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Facility Coördinator?


Competenties en Vaardigheden Facility Coördinator:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Facility Coördinator.

Welke competenties heeft een Facility Coördinator nodig?

Een Facility Coördinator heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid

Steekwoorden: beslissingen, argumenten, overtuigen, durf

Omschrijving

Deze personen durven beslissingen te nemen. Dit doen ze bijvoorbeeld door een bepaalde actie uit te voeren of een regel in te stellen. Deze besluitvaardige personen stellen hun beslissingen niet uit tot ze alle informatie hebben, zij proberen zo snel mogelijk de knoop door te maken. Bij eventuele consequenties kan hij terugkomen op de beslissing en een andere keuze maken. De persoon weet de beslissingen op een goede manier te onderbouwen.

Sterke punten
Deze personen weten anderen te overtuigen van hun besluit, ze gebruiken hierbij verschillende argumenten die passen bij hun standpunt. Voor het nemen van besluiten is lef nodig, hierover beschikt deze besluitvaardige persoon dan ook.

Zwakke punten
Aan het nemen van beslissingen zitten risico’s en deze risico’s kunnen gevolgen hebben. Op het moment dat deze persoon te snel teveel beslissingen neemt, kan hij roekeloos worden en zijn oog voor het resultaat verliezen. Het is dan ook van belang dat deze persoon op het juiste moment de juiste beslissing neemt en goed nadenkt over de voor- en nadelen ervan.

Delegeren
Delegeren

Steekwoorden: overzicht, leiderschap, uitdrukkingsvaardig, luisteren, overtuigen, inzicht in omgeving

Omschrijving

Deze competentie valt voor een deel samen met leiderschap. Een goede leider moet kunnen delegeren. Deze mensen geven bepaalde taken uit handen en beslissen wie geschikt is voor welke taak. Hij behoudt hierbij het overzicht.

Sterke punten
Deze personen geven medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen. Ze krijgen hun eigen taak en moeten die goed uit zien te voeren. Verder zijn delegerende mensen resultaatgericht. Ze communiceren duidelijk en helder wat ze van iedereen verwachten. Ook kunnen deze personen goed luisteren en anderen overtuigen van de noodzaak van een taak. 

Zwakke punten
Delegerende mensen kunnen lui en gemakzuchtig overkomen. Anderen krijgen dan het idee dat deze persoon zelf niets meer hoeft te doen. Dit kan irritaties opwekken.

Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn

Steekwoorden: cijfers, onderhandelen, geld, bewustzijn, creativiteit

Omschrijving

Deze mensen hebben een goed beeld van de cijfers. Zij weten bijvoorbeeld wat de inkomsten en uitgaven zijn van de organisatie. Zij kunnen de waarden van geld realistisch schatten en weten ook hoe ze dit toe kunnen passen in hun werkzaamheden. Ze weten hoe ze de financiële situatie kunnen verbeteren.

Sterke punten
Mensen die financieel bewust zijn, zijn vaak ook creatief. Zij weten de waarde van geld en wat ze daarvoor kunnen krijgen. Op een creatieve manier proberen zij zoveel mogelijk voor een bepaald bedrag te krijgen. Bij deze competentie passen ook de competenties ‘overtuigen’ en ‘onderhandelen’. Over geld wordt altijd gepraat en deze personen willen zoveel mogelijk waar voor hun geld. Ze willen onderhandelen en de ander overtuigen van hun standpunten. Ook weten ze waar ze op kunnen besparen en waar winsten te behalen zijn. 

Zwakke punten
Mensen die teveel met cijfers bezig zijn, kunnen de aandacht voor andere zaken verliezen. Zo kan het gebeuren dat zij geen ruimte meer overlaten voor andere creatieve ideeën. Ook kunnen zij zodanig streven naar winst, dat bijvoorbeeld het welzijn van de werknemers wordt ondergesneeuwd.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Steekwoorden competentie Flexibiliteit:

aanpassingsvermogen, assertiviteit, inlevingsvermogen, luisteren, omgaan met verandering

Omschrijving

Deze mensen passen zich aan aan veranderende omstandigheden. Een verandering in de werkzaamheden wordt vlot geaccepteerd door deze personen. Zij kunnen hun eigen denkpatronen loslaten en zich inleven in de gedachten van anderen. Tijdens discussies zijn flexibele personen vaak objectief en proberen ze de standpunten helder te krijgen.

Sterke punten
Deze mensen kunnen zich goed inleven in personen en zich aanpassen aan situaties. Verder zijn deze mensen assertief, zij hebben zelf een bepaald doel, maar kijken ook naar de doelen van anderen. Luisteren en analyseren zijn ook eigenschappen die passen bij de competentie flexibiliteit. Flexibele personen proberen te luisteren naar de meningen van anderen en kunnen deze vervolgens analyseren.

Zwakke punten
Iemand die te flexibel zijn, wordt ook weleens besluiteloos genoemd. Zij vinden alles goed en gaan overal mee akkoord. Er wordt dan snel vanuit gegaan dat deze persoon geen mening heeft en hij kan hierdoor buitengesloten worden.

Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving

Steekwoorden: luisteren, doelstellingen, motiveren, zelfontwikkeling, resultaatgericht

Omschrijving

Deze personen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie en proberen hun kennis in te zetten waar dat mogelijk is.

Sterke punten
Mensen die inzicht hebben in de omgeving kunnen weloverwogen beslissingen nemen. Ze zijn resultaatgericht en maken beslissingen die helpen het doel te bereiken. Ze ontwikkelen zichtzelf en kunnen anderen motiveren zich ook te ontwikkelen. 

Zwakke punten
Soms hebben mensen zoveel informatie over hun omgeving, dat ze moeite hebben hoofd- en bijzaken te scheiden. Ze kunnen zich dan verliezen in details en geen heldere beslissingen nemen.  

Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Steekwoorden: analytisch vermogen, structureel, zelfkennis, visie

Omschrijving

Deze mensen kunnen zuiver en helder redeneren. Deze personen houden rekening met feiten en gebruiken verschillende perspectieven om een oordeel te vormen over bijvoorbeeld een werksituatie. Daarnaast beoordelen zij bijvoorbeeld de haalbaarheid en de planning van een opdracht.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak erg gestructureerd en scheiden dan ook de hoofd- van de bijzaken. Verder hebben deze mensen over het algemeen vaak een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Zij bekijken zaken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast beschikken deze mensen vaak over een goede zelfkennis, ze bekijken hun eigen presteren ook vanuit verschillende visies.

Zwakke punten
Wanneer er teveel wordt geoordeeld, kan dit demotivatie oproepen. Dit gebeurt met name dan bij anderen. Deze mensen oordelen dan overal over, ook wanneer het hen niet wordt gevraagd. Dit kan zorgen voor onderlinge irritaties. Als laatste kunnen deze mensen hun eigen oordeel op nummer één zetten, hierdoor kan het zijn dat de omgeving zich achtergesteld voelt.

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Sociabiliteit
Sociabiliteit

Steekwoorden: sociaal, netwerken, luisteren, spontaan, inzicht in omgeving

Omschrijving

Deze personen bewegen zich gemakkelijk in groepen mensen. Ze zijn dan ook vaak in het gezelschap van veel mensen en stappen gemakkelijk op ombekende mensen af. Deze mensen hebben over het algemeen een groot netwerk, dat ze inzetten voor verschillende doeleinden. Vaak zijn deze mensen lid van een vereniging of commissie.

Sterke punten
Een competentie die in verband staat met sociabiliteit is de competentie netwerken. Deze mensen hebben vaak een groot netwerk en vergroten dit netwerk met gemak. Daarnaast zijn deze mensen vaak spontaan, ze spreken onbekenden gemakkelijk aan en luisteren met gemeende interesse naar deze mensen.

Zwakke punten
Een zwak punt van deze mensen kan zijn dat ze zich teveel bemoeien met anderen. Zij willen zo graag in contact komen met anderen dat ze zich opdringen.

Vaardigheden Facility Coördinator

 • Analytisch vermogen
 • Inlevingsvermogen
 • Luisteren
 • Effectief communiceren
 • Leiderschap
 • Afwegen
 • Verbanden leggen
 • Flexibel gedrag
 • Wendbaarheid
 • Openheid
 • Voorspellen
 • Taken overdragen
 • Initiatief
 • Zelfvertrouwen
 • Onderhandelen
 • Rekenen
 • Keuzes maken
 • Beslissen
 • Voorbereiden
 • Methodisch werken
 • Prioriteiten stellen
 • Budgetteren
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Facility Coördinator

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Facility Coördinator passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Facility Coördinator nodig? 

De Facility Coördinator zit tussen het ondersteunend personeel en de werknemers van een bedrijf in en moet in de gaten houden wat de organisatie wil of nodig heeft, maar ook wat de werknemers willen. Hij staat op een bepaalde manier tot ieders dienst. Tevens lost de Facility Coördinator onenigheden binnen het team op. (Bemiddelaar).

Om goed in te kunnen spelen op eisen en behoeftes in het bedrijf moet de Facility Coördinator steeds goed op blijven letten. Hij loopt steeds rond in het bedrijf, merkt op wat beter kan en zorgt dat hij van het hele reilen en zeilen van de organisatie op de hoogte is (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Facility Coördinator


Eigenschappen Facility Coördinator

 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Zelfverzekerd
 • Empathie
 • Diplomatiek
 • Zorgzaamheid
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Facility Coördinator

Wat zijn de baankansen voor een Facility Coördinator?

Er is maar een beperkt aantal banen te vinden in Facility Management. Het is makkelijker om door te groeien vanuit een positie als assistent, en zo met voldoende ervaring Facility Coördinator te worden. Vanuit een positie als Facility Coördinator is het mogelijk om aan het werk te gaan als een ander soort manager, en hoger in de organisatie terecht te komen. Een makkelijkere en meer praktische route is om bij steeds grotere organisaties als Facility Coördinator aan het werk te gaan.

De actuele kans op werk voor een Facility Coördinator

Het beroep Facility Coördinator is onderdeel van de beroepsfamilie Facilitair managers. De kans op werk voor de beroepsfamilie Facilitair managers is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

47

Baankans Facility Coördinator

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Facility Coördinator

Je kunt als Facility Coördinator een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Facility Coördinator is onderdeel van de beroepsfamilie Facilitair managers. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Facility Coördinator

Verwante beroepen Facility Coördinator

Doorgroei beroepen voor een Facility Coördinator

Bedrijfsleider / ondernemer administratiekantoor

bedrijfsleider administratiekantoor

ondernemer administratiekantoor

Bedrijfsleider / ondernemer actuarieel adviesbureau

bedrijfsleider actuarieel adviesbureau

ondernemer actuarieel adviesbureau

Hoofd crediteurenadministratie

groepshoofd crediteurenadministratie

teamleider crediteurenadministratie

Hoofd debiteurenadministratie

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Facility Coördinator werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Facility Coördinator meestal werkt.

Waar werkt een Facility Coördinator?

De Facility Coördinator kan werken bij een groot aantal verschillende organisaties. Multinationals en ziekenhuizen hebben te maken met facility management, maar ook kleinere bedrijven kunnen een Facility Coördinator gebruiken.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Netwerk Facility Coördinator

Met wie werkt een Facility Coördinator samen? 

De Facility Coördinator heeft te maken met de medewerkers die ondersteund moeten worden, en met de facilitair medewerkers die ervoor zorgen dat alles goed loopt. Met de medewerkers moet gecommuniceerd worden en het ondersteunend personeel moet aangestuurd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om contacten te onderhouden met leveranciers, die ook meehelpen om de facilitaire dienst van het bedrijf draaiende te houden.


 • Medewerkers bedrijf
 • Facilitair Medewerkers
 • Leveranciers
Facility Coördinator

Interview met een Facility Coördinator

Marleen Ravenek is facility coördinator.

Ben je benieuwd wat een facility coördinator allemaal doet op een dag? Marleen Ravenek vertelt je er alles over!

Lees de rest van het interview met een Facility Coördinator

Verwante beroepen Facility Coördinator:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Facility Coördinator verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Facility Coördinator?

De beroepen die verwant zijn aan Facility Coördinator zijn:
Facilitair Medewerker
Salaris: €1300 tot €2500
Opleiding: MBO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Facility Coördinator in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Medewerkers bedrijf
 • Facilitair Medewerkers
 • Leveranciers

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €3000 tot €7250

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

47Ga direct naar