Opleidingen Fietsenmaker

Zou je graag Fietsenmaker willen worden? Of ben je al Fietsenmaker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Fietsenmaker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er is een mbo-opleiding (niveau 2) tweewieltechniek (fietstechnicus). Deze opleiding is uitermate geschikt voor het beroep van fietsenmaker, en bereidt de fietsenmaker in spe voor op de veranderende arbeidsmarkt. Fietsenmakers kunnen in principe gewoon voor zichzelf beginnen, zonder opleiding, maar een diploma zorgt wel voor de expertise die broodnodig is voor het opbouwen en onderhouden van een bestand van vaste klanten.

De 1 beste opleidingen voor een Fietsenmaker:

Fietsenmaker

Fietsenmaker | Thuisstudie |€ 529.00 | Max. deelnemers: 42 | Totale lesduur: 6

Fietsen zit in ons bloed. Elk jaar leggen we samen zo’n vijftien miljard fietskilometers af. Stads, race, bak of elektronisch, het maakt niet uit: als we maar een windje voelen in Fietsen zit in ons bloed. Elk jaar leggen we samen zo’n vijftien miljard fietskilometers af. Stads, race, bak of elektronisch, het maakt niet uit: …