Boeken Gamedesigner

De baankansen voor iemand in de Vormgeving Kunst en Media zijn voor freelancers niet verkeerd. Echter maar weinig vinden snel een vaste baan. Ook werken veel mensen in deze branche parttime.

Mogelijkheden tot groei zijn niet heel divers. Na doorstuderen op HBO niveau kan bijvoorbeeld worden doorgegroeid naar regisseur van een onderdeel, zoals animatie. Een andere mogelijkheid is om leidinggevende van het team te worden en op die manier meer verantwoordelijkheid te krijgen en ook meer contact met de klant.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Gamedesigner. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Gamedesigner. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Gamedesigner die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Gamedesigner:

Basiscursussen  -   Basiscursus gamedesign

Basiscursussen - Basiscursus gamedesign

Basiscursussen - Basiscursus gamedesign - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789012585385 | 151 pagina's

Wil je een eigen game maken voor een website, smartphone of tablet? Een goed idee is belangrijk maar waar begin je? Hoe maak je een eerste proefversie? Hoe zet je jouw game vervolgens onlineof presenteer je het bij een digitale winkel met apps en games? In deze Basiscursus leer je vanuit heldere hoofdstukken hoe je …