Golfsurftrainer Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Golfsurftrainer? Lees de functieomschrijving.

 

 

Als Golfsurftrainer train je een of meerder groepen in Golfsurfen. De Golfsurftrainer geeft aanwijzingen verzint oefeningen voor zijn/haar leerlingen en zorgt ervoor dat de leerlingen beter worden in deze sport. Het is aan de Golfsurftrainer om op het niveau van elk individu in te spelen en de leerling in kwestie vanaf dit niveau beter te laten worden.         

Ook is het aan de Golfsurftrainer om talent op te merken en de leerling in kwestie eventueel door te laten stromen naar een hoger niveau.       

De Golfsurftrainer is soms ook de coach van een groepje uit zijn/haar klas en begeleidt dit team tijdens de competitie. Hierbij gaat het erom dat de Golfsurftrainer tijdens de wedstrijd aanwijzingen geeft die op dat moment relevant zijn om te wedstrijd te kunnen winnen.        

Wil je werken als Golfsurftrainer?

Werk je al als Golfsurftrainer en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Golfsurftrainer worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Golfsurftrainer, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Golfsurftrainer in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen
 • Golfsurftrainers
 • Sporttrainers
 • Clubvoorzitter

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Golfsurftrainer

Wat verdient een Golfsurftrainer?

 

  Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de Golfsurftrainer het werk parttime doet naast een andere baan. Als de Golfsurftrainer het werk fulltime doet dan hangt het salaris heel erg af van het niveau waarin de Golfsurftrainer lesgeeft en wat de werkervaring is van de Golfsurftrainer. Als de Golfsurftrainer al jaren lesgeeft in Golfsurf dan heeft hij/zij een zekere onderscheiding ten opzichte van andere Golfsurftrainers. Dan zal de Golfsurftrainer ook meer verdienen omdat men dan betaalt voor ervaring en expertise. 

Salarisschaal Golfsurftrainer

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Golfsurftrainer

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Golfsurftrainer

Hoe goed is de toekomst voor de Golfsurftrainer? 

 

Voor de Golfsurftrainer is er weinig kans om door te gGolfsurfen naar een ander beroep in dezelfde branche. Dit komt omdat het beroep van Golfsurftrainer redelijk op zich zelf staat. Wel kan de Golfsurftrainer doorgGolfsurfen naar een hoger niveau. Als  de Golfsurftrainer een aantal jaren lesgeeft aan een bepaald niveau en hierin ervaring opdoet in de sport zelf maar ook in het overbrengen van de sport, dan is het goed mogelijk dat de Golfsurftrainer gevraagd zal worden door de  clubvoorzitter om een hogere groep te gaan trainen.  De Golfsurftrainer zal dan in de meeste gevallen ook meer gaan verdienen.                    

Baankans Golfsurftrainer

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Golfsurftrainer worden: Opleidingen tot Golfsurftrainer

Hoe word je een Golfsurftrainer? 

 

De Golfsurftrainer kan in principe les geven in Golfsurf als hij/zij de sport zelf beoefent. Het is wel zaak dat de Golfsurftrainer over het juiste niveau beschikt in het beoefenen van de sport. Alleen dan kan de j Golfsurftrainer de juiste aanwijzingen geven en de techniek goed overbrengen. Hoe hoger het niveau van de pupillen van de Golfsurftrainer, hoe hoger het niveau van de Golfsurftrainer zelf moet zijn .             

Echter, als de Golfsurftrainer fulltime lesgeeft en ook op hoog niveau, dan is het wel op zijn plaats dat de Golfsurftrainer een sport achtergrond heeft. Zo zou de Golfsurftrainer het CIOS afgerond kunnen hebben. Dit is een MBO sportopleiding. Of de ALO, een HBO sportopleiding.           

Op deze opleidingen leer je niet alleen meer van het menselijk lichaam en wat sporten met een lichaam doet, ook word je er al in getraind om les te geven en om je te specialiseren in een bepaalde sportrichting. De Golfsurftrainer zou na het afronden van een van deze twee opleidingen beschikken over waardevolle algemene kennis die hem/haar in staat zal stellen de techniek beter over te brengen en op de juiste manier les te geven. 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Golfsurftrainer

Meer opleidingen Golfsurftrainer

Weet je nog niet of je Golfsurftrainer wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Golfsurftrainer of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Golfsurftrainer

Met wie werkt een Golfsurftrainer samen? 

 

 

De Golfsurftrainer heeft in zijn/haar werk vaak contact met andere Golfsurftrainers. Zeker als de Golfsurftrainer werkzaam bij een Golfsurfclub dan zal er veel samenwerking zijn met andere trainers. Dit kan gunstig zijn omdat je elkaar kunt helpen en zelfs samen kunt werken in het trainen van groepen. Zeker voor bepaalde oefeningen is dit handig en daarbij zijn de groepen soms zo groot dat de Golfsurftrainer met samenwerking voordeliger uit zijn.

Op een sportclub zal er ook contact zijn met trainers uit andere disciplines. Hier zal de Golfsurftrainer misschien niet direct voordeel uithalen in het trainen van zijn/haar groep. Echter, het kan wel voordelig zijn een netwerk te hebben bij een sportclub voor het vinden van werk in de toekomst.        

Het contact met de clubvoorzitter zal er zonder meer zijn. De Golfsurftrainer dient namelijk verantwoording af te leggen aan de clubvoorzitter.      


 • Leerlingen
 • Golfsurftrainers
 • Sporttrainers
 • Clubvoorzitter
Golfsurftrainer


Organisaties waar een Golfsurftrainer werkzaam is

Waar werkt een Golfsurftrainer meestal? 

 

Het hangt er helemaal vanaf op wel niveau en bij welke club de Golfsurftrainer werkzaam is. Als de Golfsurftrainer werkt voor een plaatselijke vereniging dan zal dit non profit zijn. Er zullen wellicht sponsors zijn voor Golfsurfteams maar dit zullen plaatselijke bedrijfjes zijn die niet veel geld geven aan de vereniging.     

Echter, als de Golfsurftrainer werkt voor een grote bekende club met veel teams op niveau dan zal er veel sponsoring zijn van wat grotere namen. Dit maakt de club dan al commerciëler en meer een profitclub.     

Meer weten over werken in de Sport & Beweging?

Bekijk werken in Sport & Beweging

Best beoordeelde werkgevers Golfsurftrainer

Waar kun je het beste werken als Golfsurftrainer? Hieronder vindt je de best door de Golfsurftrainer beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Golfsurftrainer.

Competenties, Skills en Vaardigheden Golfsurftrainer:

Welke competenties heeft een een Golfsurftrainer nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Golfsurftrainer

Wat voor persoonlijkheid heb je als Golfsurftrainer nodig? 

 

 

Als Golfsurftrainer is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen.  De Golfsurftrainer staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor Golfsurftrainer naar hem/haar luisteren. Daarvoor is het belangrijk dat de trainer niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van het spel maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de Golfsurftrainer ook zien als leider.

Tevens is het zaak dat de Golfsurftrainer een goede waarnemer is. De Golfsurftrainer moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de Golfsurftrainer in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht. 

Bekijk de persoonstypen voor Golfsurftrainer


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Golfsurftrainer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Golfsurftrainer

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Golfsurftrainer

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Golfsurftrainer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Golfsurftrainer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Golfsurftrainer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Golfsurftrainer. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Golfsurftrainer iets voor je?

Zou je graag Golfsurftrainer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Golfsurftrainer bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Golfsurftrainer

Greg

Is mogelijk.Natuurlijk geen job van 9-- 16.00 uur.

Daniel Zimmerman

No way.  3.500 euro verdienen als surf instructeur? Laat me niet lachen   

Daniel Zimmerman

No way.  3.500 euro verdienen als surf instructeur? Laat me niet lachen   

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar