Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO): Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO): Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO). Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) nodig heeft.Wat doet een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)?

De docent speciaal basisonderwijs geeft speciaal basisonderwijs.

De docent speciaal basisonderwijs is werkzaam op een school voor kinderen met een beperking. Dit kan gaan om leerlingen met een fysieke of mentale beperking/handicap die speciale begeleiding nodig hebben tijdens de lessen of die niet op een gewone basisschool kunnen of willen meedraaien. De docent speciaal basisonderwijs geeft alle lessen die een docent basisschool ook zou geven (waaronder rekenen, taal, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, godsdienst, handvaardigheid en tekenen) maar geeft zijn leerlingen extra aandacht en tijd zodat ze goed mee kunnen draaien met de lessen. Daarnaast helpt de docent speciaal basisonderwijs de leerlingen zich op sociaal, emotioneel en intellectueel vlak te ontwikkelen. De docent speciaal basisonderwijs geeft iedere leerling evenveel aandacht en zorgt ervoor dat zij allemaal op hun eigen tempo mee kunnen lopen. Ook zal hij dus extra aandacht moeten besteden in de klas als leerlingen wat drukker zijn of wat moeilijker meekomen door bijvoorbeeld op een leuke manier les te geven of het gesprek aan te gaan.

De docent speciaal basisonderwijs maakt gebruik van al ontwikkelt lesmateriaal of ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal, geeft zijn leerlingen lessen, opdrachten en toetsen en kijkt deze na en becijfert deze. Daarnaast zal hij ook vergaderen met collega's.

De docent speciaal basisonderwijs moet op een leuke, educatieve en begrijpelijke manier les kunnen geven en ieder kind individueel kunnen begeleiden.

Past het beroep Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Leraar speciaal basisonderwijs, Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)


Vacatures Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Op zoek naar een nieuwe baan als Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO). Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) per ervaringsniveau

junior Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures startend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures senior Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures beginnend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures trainee Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures leidinggevend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures medior Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures aankomend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures ervaren Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures leerling Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures vacatures omscholen tot Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) vacatures opleiding tot Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Wat verdient een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)?

Het gemiddeld salaris van voor de klas staande Leraren en Docenten in het voortgezet en volwassendeonderwijs ligt tussen de €2865,- en €4366,- bruto per maand. 

Salarisschaal Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)


Bekijk het salaris Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) per ervaringsniveau

Salaris junior Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) Wat verdient een startend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? Wat is het loon senior Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? beginnend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) salaris Maximaal salaris trainee Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) Hoeveel verdient een leidinggevend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? Wat is het salaris van een medior Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? Salaris aankomend Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) Wat verdient een ervaren Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? Welk salaris krijgt een leerling Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)?


Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) worden: Opleidingen tot Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Wil je Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO).

Hoe word je een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)? 

De docent speciaal basisonderwijs heeft een opleiding ''Docent basisonderwijs'' gevolgd is daarna een specifieke opleiding voor docent docent speciaal basisonderwijs gaan volgen.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Er zijn geen opleidingen Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs


Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) worden: Omscholen tot Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Als je je wilt omscholen tot Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Als je Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)?


Competenties en Vaardigheden Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO):

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO).

Welke competenties heeft een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) nodig?

Een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen

Steekwoorden: inlevingsvermogen, veranderingen, flexibiliteit 

Omschrijving

Deze mensen blijven doorwerken en presenteren ondanks veranderende omstandigheden. Op het moment van een verandering zijn deze mensen in staat om snel om te schakelen van de oude naar de nieuwe situatie. Daarbij houden deze mensen het overzicht en in crisissituaties weten ze hun taken goed af te ronden.

Sterke punten
Deze mensen hebben vaak een goede discipline en ze zijn stressbestendig. Veranderingen kunnen behoorlijk grote gevolgen hebben en zij weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast zijn deze mensen flexibel en kunnen ze zich goed inleven in de situatie. Dat laatste zorgt ervoor dat aanpassen gemakkelijker wordt. Flexibiliteit laten zij zien wanneer zij binnen een verandering zich gemakkelijk aanpassen aan de nieuwe situatie.

Zwakke punten
Teveel aanpassen zorgt ervoor dat je onzeker overkomt. In de zakelijke sfeer kan het voorkomen dat mensen niet meer naar de mening van deze mensen vragen. Het is van belang dat deze personen af en toe van zich laten horen, zo is het duidelijk dat zij ook een mening hebben.

Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving

Steekwoorden: luisteren, doelstellingen, motiveren, zelfontwikkeling, resultaatgericht

Omschrijving

Deze personen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie en proberen hun kennis in te zetten waar dat mogelijk is.

Sterke punten
Mensen die inzicht hebben in de omgeving kunnen weloverwogen beslissingen nemen. Ze zijn resultaatgericht en maken beslissingen die helpen het doel te bereiken. Ze ontwikkelen zichtzelf en kunnen anderen motiveren zich ook te ontwikkelen. 

Zwakke punten
Soms hebben mensen zoveel informatie over hun omgeving, dat ze moeite hebben hoofd- en bijzaken te scheiden. Ze kunnen zich dan verliezen in details en geen heldere beslissingen nemen.  

Luisteren
Luisteren

Steekwoorden: inzicht in omgeving, overtuigen, motiveren, onderhandelen

Omschrijving

Deze mensen luisteren goed naar andere mensen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en willen anderen graag helpen. Ze zijn overal van op de hoogte en hebben dus overzicht. Ook luisteren deze mensen goed naar de taken die zij krijgen toegewezen en voeren deze daarom meestal goed uit. 

Sterke punten
Goede luisteraars stellen vaak goede vragen of geven feedback op de verkregen informatie. Daarnaast kunnen zij met de verkregen informatie anderen overtuigen en eventueel onderhandelen over verschillende zaken. Een goede luisteraar houdt ook rekening met de dingen die juist niet worden gezegd, de zogenaamde non-verbale communicatie. Ook hier kan hij informatie uithalen.

Zwakke punten
Goed luisteren betekent niet dat je niets mag zeggen. Mensen die alleen maar luisteren kunnen verlegen of teruggetrokken overkomen. Sommige mensen luisteren enkel om dingen voor elkaar te krijgen, zij proberen hun voordeel te doen met de informatie die ze krijgen. Het ontbreekt hen dan aan oprechte interesse.

Motiveren
Motiveren

Steekwoorden: optimistisch, ambitieus, luisteren, overtuigen

Omschrijving

Deze mensen kunnen anderen aanzetten tot actie. Dit kan gebeuren op verschillende manieren, bijvoorbeeld door macht of verbondenheid met een team. Ze willen het werkplezier van anderen vergroten. Ze stellen vaak een gezamenlijk doel centraal en de motivator probeert met het hele team dit doel te behalen.

Sterke punten
In zware tijden blijven deze mensen optimistisch en kijken met een positieve blik naar de toekomst. Ze kunnen zichzelf goed motiveren, maar ook anderen nieuwe zin geven. De meeste motivators zijn goede luisteraars en hebben een goed inlevingsvermogen. Daarnaast past de competentie overtuigen ook goed bij deze competentie. Om mensen te motiveren is overtuiging op bepaalde momenten hard nodig. 

Zwakke punten
Een motivator kan doorslaan. Hij kan zo optimistisch zijn, dat hij de realiteit verliest. Dit kan samenhangen met de competentie ambitie, motivators stellen bepaalde doelen en willen deze behalen en ook bij tegenslagen doorgaan. De geloofwaardigheid van de motivator wordt dan aangetast.

Sensitiviteit
Sensitiviteit

Steekwoorden: inlevingsvermogen, gevoeligheid, sociabiliteit, waardering, respect

Omschrijving

Deze mensen houden rekening met meningen, gedachten en gevoelens van anderen. Ze zijn zich bewust van hun gedrag en ze letten op hoe ze overkomen bij anderen. Deze mensen geven in een gesprek altijd ruimte aan de ander en ze tonen waardering voor wat een ander te zeggen heeft.

Sterke punten
Deze mensen zijn goede luisteraars, zij tonen oprecht interesse in de meningen en gevoelens van anderen. Ze proberen te helpen waar dat kan en zullen zich te allen tijde respectvol gedragen. Bij deze competentie past ook de competentie ‘integriteit’. Deze mensen houden rekening met anderen en zichzelf en kijken altijd naar verschillende morele opvattingen.

Zwakke punten
Sommige mensen houden teveel rekening met anderen, waardoor ze zichzelf kunnen verliezen. Op die manier kunnen anderen hen bestempelen als onzeker of als iemand die ‘met alle winden mee waait’. Ook kunnen deze mensen overkomen als onduidelijk en onzeker. Ze willen graag alle meningen van anderen meenemen en vinden het dan lastig om een duidelijk standpunt in te nemen.

Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Steekwoorden: structureel werken, zakelijk en kalm, energie

Omschrijving

Deze personen kunnen blijven presteren in zware tijden. Ze laten zich niet aan de kant zetten door extra werk, tijdsdruk of tegenvallende resultaten. Het maakt deze personen niet uit hoeveel taken ze nog moeten doen, ze hebben doorzettingsvermogen om de taken af te ronden. Deze personen communiceren duidelijk over hun werkzaamheden en over wat zij wel/of niet willen.

Sterke punten
Ondanks de vele werkzaamheden en taken blijven deze personen rustig. Zij kunnen goed relativeren en hun energie goed verdelen over de verschillende werkzaamheden. Deze personen handelen vaak zakelijk en kalm en op deze manier weten zij ook het overzicht te bewaren. Ook structureel werken valt binnen deze competentie. Op die manier kunnen zij veel werkzaamheden naast elkaar uitvoeren. In zware tijden laten deze stressbestendige personen doorzettingsvermogen zien, ze willen graag de verschillende doelen behalen. Het resultaat staat bij deze personen dan ook centraal.

Zwakke punten
Er bestaat een gevaar dat deze mensen stress niet onderkennen. Hierdoor kan het gebeuren dat zij zichzelf voorbij lopen en lopen zij een verhoogd risico op gezondheidsklachten. De eigenschappen ‘zakelijk’ en ‘kalm’ kunnen ook een zwak punt zijn, deze personen kunnen afstandelijk overkomen naar hun omgeving.

Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk

Omschrijving

Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.

Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.

Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.

Vaardigheden Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

 • Inlevingsvermogen
 • Geduld
 • Luisteren
 • Omgaan met veranderingen
 • Flexibel gedrag
 • Analytisch vermogen
 • Verbanden leggen
 • Vragen stellen
 • Respectvol
 • Rustig blijven
 • Aanpassingsvermogen
 • Effectief communiceren
 • Overtuigingskracht
 • Zelfkennis
 • Vasthoudendheid
 • Positiviteit
 • Stimuleren
 • Taalkennis
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) nodig? 

De docent speciaal basisonderwijs is een waarnemer. Hij let goed op de klas, op de leerlingen, kijkt waar zij moeite hebben en helpt ze zich te ontwikkelen en geeft ze allen individuele begeleiding.

Daarnaast is de docent speciaal basisonderwijs een gever. Hij geeft zijn kennis over op zijn leerlingen.

Bekijk de persoonstypen voor Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)


Eigenschappen Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Wat zijn de baankansen voor een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent speciaal basisonderwijs is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent speciaal basisonderwijs ook gaan werken als docent basisonderwijs.

De actuele kans op werk voor een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Het beroep Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) is onderdeel van de beroepsfamilie Docenten speciaal onderwijs en RT. De kans op werk voor de beroepsfamilie Docenten speciaal onderwijs en RT is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Je kunt als Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) is onderdeel van de beroepsfamilie Docenten speciaal onderwijs en RT. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)


Organisaties waar een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) meestal werkt.

Waar werkt een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)?

De docent speciaal basisonderwijs werkt op een school voor kinderen met een beperking.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Netwerk Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Met wie werkt een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) samen? 

Het netwerk van de docent speciaal basisonderwijs bestaat uit zijn leerlingen, zijn collega's, de directeur van de school en de ouders van de leerlingen. Daarnaast kan zijn netwerk ook bestaat uit een remedial teacher.


 • Leerlingen
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Ouders van leerlingen
 • Remedial teacher
Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Interview met een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO):

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO)?

De beroepen die verwant zijn aan Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) zijn:
Remedial teacher
Salaris: €2865 tot €4366
Opleiding: Cursus / Bijscholing HBO WO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Groepsleerkracht voortgezet speciaal onderwijs (VSO)
Salaris: €2865 tot €4366
Opleiding: HBO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Docent speciaal overig onderwijs
Salaris: €1500 tot €1800
Opleiding: HBO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Ouders van leerlingen
 • Remedial teacher

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2865 tot €4366

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar